Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

Bude teda přestavba na new model?On má poslední old model taky něco do sebe :myslim A starej model v S16 má rozhodně něco do sebe...:cool: A už dej foto sakra:D:D:D:D:D

Odesláno
:D no samozřejmě bude Honzo... vím, že má něco do sebe, ale jsem pro oblejší křivky :) starej mi přijde dost hranatej... dneska jedu pro nějaký ty díly, tak vám sem večer snad nahodím fotky :):roker
Odesláno

neeeeee, nedelej z toho novej model.. bude to akorat bastl. vzdyt origo je krasna vec. dat starou S16 do pucu a vylepsit mechanicky veci je dle meho to nej..

Odesláno

Oboje je pěkný,to je fakt.Ale na srazech se moc pěkných old modelů nevyskytuje:D:D:D:D:D

Je to na tobě,tak i tak to bude další pěkná 306ka co umí na silnici dost aut potrápit....(a pár lidí nasrat:D:D:D )

Odesláno

tak zítra frčím k Mártymu na konzultaci a odvest nárazníky :) o víkendu do lakovny a koncem přístího tejdne to snad složím a budu pojízdnej :) teším se jak malej kluk... v pokoji mám skladiště u budoucího pantáty v dílně skladiště :D no hrůza...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...