Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte všici.

Poslední dobou se mi začala odlepovat látka na čalounění stropu.

Stalo se to někomu? Máte zkušenosti s uvedením do původního stavu? Nebo nějaký nápad, jak to spravit?

Díky.

:papa

Odesláno

Osobně Chemoprén nedoporučuji. Lepil jsem místa okolo šíbru a cca po 3 měsících začaly prosvítat žluté fleky (Chemoprén Extrém) a lesklé fleky - takové ztvrdlé místa (Chemoprén obuvnický). Čalounění mám šedé (1991), můj postup byl: vyprání vysavačem na koberce (měl jsem vyndané plato stropu z auta), dokonalé vysušení, podlepení malou vrstva lepidla. Co poradíte na tyto fleky, je nějaká barva na takovouto látku ?

Odesláno

Krom prvních dvou opravdu rady k užitku... :mad:

Že bych zkusil suchý zip? Nebo cvočky? :D

No nic, zřejmě se to ještě nikomu nestalo, tak budu muset laborovat sám.

Odesláno

nikdy jsem to nezkoušel ani nespravoval,ale zkusil bych asi Herkulese,když zaschne tak je průhlednej a nenechává žádný fleky.Nanes to tam třeba štetečkem,spoj ty dvě plochy,něco na to polož aby se to zatížilo a nech to pořádně zaschnout.Nic jinýho mě nenapadá

Odesláno

KAREL: Díky za info.

BIMBO: Herkules by mohl fungovat, ale nedokážu si dost dobře představit, jak něco pokládám na strop, jako zátěž. Buď to tam přilepím taky, nebo obrátím Peugeota na krovky... :bojim

Mám béžové čalounění, takže musím něco, co mi nenechá fleky...

Odesláno

vymýšlíte pěkný věci,ale než to něčím šprajcovat,asi bych to normálně nalepil chemoprénem.Když dodržíš postup bude to držet jak hrom a hned.Jenom pozor kolem krajů a? tam nemáš žlutý fleky.Chemoprén je zatím nejlepší lepidlo se kterým jsem dělal.

Odesláno
Napsán autorem Gotrek

KAREL: Díky za info.

BIMBO: Herkules by mohl fungovat, ale nedokážu si dost dobře představit, jak něco pokládám na strop, jako zátěž. Buď to tam přilepím taky, nebo obrátím Peugeota na krovky... :bojim

Mám béžové čalounění, takže musím něco, co mi nenechá fleky...

já myslel že když to chceš mít hezký tak nebudeš línej vyndat to čalounění z auta,aby si ho mohl zatížit;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...