Gotrek Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 Ahojte všici. Poslední dobou se mi začala odlepovat látka na čalounění stropu. Stalo se to někomu? Máte zkušenosti s uvedením do původního stavu? Nebo nějaký nápad, jak to spravit? Díky. Citovat
janhercik Odesláno 7. srpen 2004 Odesláno 7. srpen 2004 Osobně Chemoprén nedoporučuji. Lepil jsem místa okolo šíbru a cca po 3 měsících začaly prosvítat žluté fleky (Chemoprén Extrém) a lesklé fleky - takové ztvrdlé místa (Chemoprén obuvnický). Čalounění mám šedé (1991), můj postup byl: vyprání vysavačem na koberce (měl jsem vyndané plato stropu z auta), dokonalé vysušení, podlepení malou vrstva lepidla. Co poradíte na tyto fleky, je nějaká barva na takovouto látku ? Citovat
Sepp Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 Co takle hrebiky a kladivo? Jen bach na spravnou delku, aby neprolezly strechou Citovat
lexa Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 Použil bych klasické papířáky a mají i velkou hlavu.:D:D Citovat
Gotrek Odesláno 9. srpen 2004 Autor Odesláno 9. srpen 2004 Krom prvních dvou opravdu rady k užitku... Že bych zkusil suchý zip? Nebo cvočky? No nic, zřejmě se to ještě nikomu nestalo, tak budu muset laborovat sám. Citovat
Bimbo Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 nikdy jsem to nezkoušel ani nespravoval,ale zkusil bych asi Herkulese,když zaschne tak je průhlednej a nenechává žádný fleky.Nanes to tam třeba štetečkem,spoj ty dvě plochy,něco na to polož aby se to zatížilo a nech to pořádně zaschnout.Nic jinýho mě nenapadá Citovat
Karel Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 V návodu pro montáž obložení stropu pevné střechy se píše, že se má na obložení nanést vrstva neoprénového lepidla Citovat
Gotrek Odesláno 9. srpen 2004 Autor Odesláno 9. srpen 2004 KAREL: Díky za info. BIMBO: Herkules by mohl fungovat, ale nedokážu si dost dobře představit, jak něco pokládám na strop, jako zátěž. Buď to tam přilepím taky, nebo obrátím Peugeota na krovky... Mám béžové čalounění, takže musím něco, co mi nenechá fleky... Citovat
Ráďa Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 vymýšlíte pěkný věci,ale než to něčím šprajcovat,asi bych to normálně nalepil chemoprénem.Když dodržíš postup bude to držet jak hrom a hned.Jenom pozor kolem krajů a? tam nemáš žlutý fleky.Chemoprén je zatím nejlepší lepidlo se kterým jsem dělal. Citovat
Bimbo Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Napsán autorem Gotrek KAREL: Díky za info. BIMBO: Herkules by mohl fungovat, ale nedokážu si dost dobře představit, jak něco pokládám na strop, jako zátěž. Buď to tam přilepím taky, nebo obrátím Peugeota na krovky... Mám béžové čalounění, takže musím něco, co mi nenechá fleky... já myslel že když to chceš mít hezký tak nebudeš línej vyndat to čalounění z auta,aby si ho mohl zatížit;) Citovat
Karel Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 To: Gotrek posílal jsem Ti mail. Četl jsi ho? Citovat
Gotrek Odesláno 10. srpen 2004 Autor Odesláno 10. srpen 2004 To KAREL: Četl, díky. Jen přemýšlím, jestli se to dá sehnat i v normálních obchodech. No snad jo, poptám se. Ještě jednou dík. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.