Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Demontáž bezpečnostních pásů

Recommended Posts

Odesláno

Když sem odmontoval navyják bezpečnostního pásu a chtěl ho dát zpět tak se zasekl - jde jen nyvýjet ale obráceně ne, může mi někdo poradit jak ho mám odblokovat (je to na místě řidiče takže docela průser..) Díky..

Odesláno

koukam, ze nejsem sam :) no je to docela pakarna, delal jsem to uz davno, tak si nepamatuju, jestli se to muselo trochu rozebrat nebo ne, ale potreboval jsem se dostat na nejake ty zapadky. Pamatuju si jen, ze jsme na to byli 2 a docela nam chybely ruce :)

Odesláno

V tom mechanismu je polohova pojistka, ktera by mela branit povoleni v nezvykle poloze. Treba kdyz vysis hlavou dolu :)Obcas staci ten mechanismus nejak naklonit a ono se to srovna.

Jinak ma ale Vostik pravdu, rozdelavat je to dost vrazda. Navic to pak nemusi fungovat na 100% coz je u pasu dost uvazovanihodne

Odesláno

Je v tom šnek a hezky napnutej, tu polohu sem zkousel a nejde...ale budu se pokoušet dál....díky..

Odesláno

Tak už to mám, je to docela jednoduchý (po asi pulhodinovým naklápění) stačí to otočit o 180st. a otočit zpět, na polohu ve které je to přišroubovaný...jak jednoduché - je v tom kulička..tak kdo bude vyndávat pásy rozhodně se do navyjáku nedívejte proč to nejde, potom už to určitě nepůjde!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...