SV 24 Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 tak mam problrem kluci.auto mi nestartuje.Toci starter na prazno.Nehazi jiskru! Cim to muze byt? Az na par malych konektoru bych mel mit vse zapojene.Muze to byt treba spatnpou kostrou? A nevite od ceho jsou tyto konektory? Na aute sme delali 3 kluci a ted to dodelavam sam a nevim kde je vypojily... Citovat
SV 24 Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 3. Jsem totiz nikam nepasuji... Citovat
SV 24 Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 4.a co je tohle? Zbylo mi to tam po tom motoru 1.1 44kw.od ceho to je? Citovat
SV 24 Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 nikdo nevite? Je to akutni... Citovat
SV 24 Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 jinak rozdelovac a civku mam elektronickou... kde mam hledat snimac ot.na prevodovce? Kde presne?! Abych sel na jistotu..., Citovat
vinorak Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 to poslední je odpor pro vstřik, asi to je jenom na mono jetronicku:myslim jinak taky mám pár nezapojených konektorů, zkus změřit jestli ti jde po sepnutí klíčku plus do zapalovacího modulu:super Citovat
SV 24 Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 dekuju! pokusim se to nejak rozlustit Citovat
SV 24 Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 tak mi nejde asi proud vubec do zapalovani ani do toho el. rozdelovace Citovat
SV 24 Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 tak ja uz fakt nevim... Uz me to se...! Uz mi hlava nebere cim to muze byt Citovat
vinorak Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 a co spínačka? je stejná v obou autech:myslim Zkontroluj relátka, snímač je v převodovce u setrvačníku.. Citovat
SV 24 Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 jj to vse je zapojene! Relatka mam take vsechny ze sveho auta.Zapojim baterku,nabehnou mi budiky a rucicka stavu paliva.Ale neslysim cerpadlo benzinovy a motor toci naprazdno! Nehazi jiskru ani nebezi pumpa s palivem Citovat
309GT Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Nemáš někde na čerpadle vyklepanej nebo přeštíplej drátek?Čerpadlo funguje?Zkoušel jsi tam dát to z 1,1? Citovat
SV 24 Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 jo jo obe fungovali.Prendal sem motory a nejde mi Cele to bude urcite nejaka blbost ale jaka... Uz mi to nemysli Citovat
SV 24 Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 myslis ze by to mohlo byt tim snimacem ot.? Citovat
SV 24 Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 vinorak : Nemohl bych te nekdy poprosit kdyz na to neprijdu zda by ses mi na to nemohl kouknout?! Citovat
vinorak Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 no nevim jestli tomu tak rozumim:myslim ale z logiky věci pokud řj neví, že se motor točí, tak nepálí ani nevstřikuje.. zkus ten snímač vyndat a jezdit před nim magnetem a při zaplejch klíčkách by to mělo teoreticky vstřikovat benzín a pálit:myslim NO a jestli tohle nepomůže tak pak už jedině podle schématu prozvonit všechny dráty od řj k motoru.... jo a co lambda? máš vyskoušený jestli tvůj motor chytne i bez ní? a opravdu ti tlačilo čerpadlo už s klíčkem? protože u 1.1 to tak je, ale gti už dává palivo až při točícím se motoru.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.