Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak mam problrem kluci.auto mi nestartuje.Toci starter na prazno.Nehazi jiskru! Cim to muze byt? Az na par malych konektoru bych mel mit vse zapojene.Muze to byt treba spatnpou kostrou?

A nevite od ceho jsou tyto konektory? Na aute sme delali 3 kluci a ted to dodelavam sam a nevim kde je vypojily... :(

post-0-14109610791449_thumb.jpg

Odesláno

to poslední je odpor pro vstřik, asi to je jenom na mono jetronicku:myslim

jinak taky mám pár nezapojených konektorů, zkus změřit jestli ti jde po sepnutí klíčku plus do zapalovacího modulu:super

post-0-14109610795966_thumb.jpg

Odesláno

jj to vse je zapojene! Relatka mam take vsechny ze sveho auta.Zapojim baterku,nabehnou mi budiky a rucicka stavu paliva.Ale neslysim cerpadlo benzinovy a motor toci naprazdno! Nehazi jiskru ani nebezi pumpa s palivem :nevim

Odesláno

no nevim jestli tomu tak rozumim:myslim ale z logiky věci pokud řj neví, že se motor točí, tak nepálí ani nevstřikuje..

zkus ten snímač vyndat a jezdit před nim magnetem a při zaplejch klíčkách by to mělo teoreticky vstřikovat benzín a pálit:myslim NO a jestli tohle nepomůže tak pak už jedině podle schématu prozvonit všechny dráty od řj k motoru....

jo a co lambda? máš vyskoušený jestli tvůj motor chytne i bez ní?

a opravdu ti tlačilo čerpadlo už s klíčkem? protože u 1.1 to tak je, ale gti už dává palivo až při točícím se motoru....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...