Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás... pokoušel jsem se nejprve tu něco najít k tomuto problému ale nenašel jsem řešení na svůj problém. Na Peugeotu 306 sedan r.v.2000 mi přestaly fungovat zadní mlhovky. Z ničeho nic. Auto nemá tažné, když otočím do první polohy přepínače cvakne relé a svítí přední mlhovky, na druhou polohu svítí stále jen přední, žádné cvaknutí relé se už nekoná a zadní nesvítí, ani kontrolka :myslim poradíte mi prosím někdo co s tím udělat? Musim na technickou a takto neprojdu :( má relé cvaknout i pro zadní mlhovky? Zadní světlo jsem měl rozebrané, proud jsem nenaměřil, v pojistkovce jsem pojistku vyměnil preventivně a proud tam jde (pokud je teda jedna pojistka společná pro přední i zadní mlhovky???) Předem díky za rady

Guest servisman
Odesláno

u 406 jsem ji rozebíral u 306 nemám zkušenost zda je samostatná tak by měla jíti,ale zprvu bych vyzkoušel na pinech páčky zda je tam napětí,

škoda že jsi až z Písku

koukal jsem na ND mělo by to jíti ale pozor na prožinky co tam jsou

[upravil dne 24/10/09 honza406]

Odesláno

je to škoda, ale pokusím se proměřit výstupy z páčky, tam se snad pod volantem dostanu... ještě maličkost, podle návodu jsem našel, že pojistka je tam na zadní mlhovky jedna (pojistkovka s 32 pojistkama), jak je tam proud vedený dál? abych mohl projít postupně elektriku ke které se dostanu... z pojistkovky mi jde proud do páčky, odtud rovnou do spotřebiče (světel)? je možné aby bylo relé nějaké vypálené? Pojistka nebyla přepálená...

Guest servisman
Odesláno

jj škoda mám dovolenku a nudím se

na zadní světla relé není žádné jde přímo z páčky dva dráty jeden ke kontrolce a druhý na pojistku a pak na zadní mlhu

Odesláno

zkusim to, díky moc za rady, večer napíšu jak jsem dopadnul, když tam není relé žádné tak to snad někde dohledám. zatím díky moc a mějte se krásně

Odesláno

tak jsem se do toho koukal a podle všeho se mi zdá, že jsou nějak prokostřené zadní lampy... to mě nenapadlo, ale asi je to tak.... tak s tím zkusím něco udělat, páčka se zdá bt stejná, dík za foto

Odesláno

díky všem za rady. Zadní lampy jsem vyčistil, patice byla nějaká špinavá a občas to udělalo nějakou kravinu, řešením problému byla ta páčka. Teď to už vše svítí a je ok, ale ta páčka je zralá asi na celkové rozebrání a vyčištění, do toho se mi moc nechce, ale asi to bude nutné. Takže díky moc a mějte se krásně :super

Odesláno
Původně zaslal: honza406

bohužel OK406 řešíš jen páčku ale další možnosti jsou kabely či spálené žárovky či pojistky :papa

A nepíše snad, že problémem byla páčka.;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...