dawe106 Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 už dlouho sem to plánoval až to přišlo - pegí dostal nová očka . Ale mám s nima jeden problém.Vubec sem nepřišel na to, jak seřizovat potávací světla.Na netu u techto světel psali že mají el. ovládání ale vubec nic takovýho sem nenašel ani šroub na seřízení sem nenašel.Zato dálková světla jdou štelovat šrouby v pohodě.Proto mám dotaz zda nekdo z vás neví co s těma potkávacíma ... mooc dík za odpovědi a rady [upravil dne 22/10/09 dawe106] Citovat
Lentilka Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 tam šteluješ celou parabolu ne? bych řekl že tam musíš namotovat motorek ze starych origo svetel Citovat
Lentilka Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 to jsou beztak ty \"škaredý\" s denním svícením pod světlem... Citovat
dawe106 Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 štelujou se dálkový ( celá parabola ) a potkávací ( čočka ) ... a už to mám vyřešený - na potkávací tak sou taky 2 šroubky ale tak na*** že to skoro ani nešlo .. a ohledně tech motorku sem se ptal prodejce a prej tam někam maj jit nacvaknout ale jako fakt nikde sem tam žádnej prostor pro ně nenašel...foto dám pokud přijdu na to jak ho sem hodit Citovat
jiri106xs Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Vypadá to celkem zajímavě. Je to zase něco jiného... neokoukaného... Jinak psal jsem ti SZ, tak mrkni;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.