TomasNM Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Moj problem s nepravidelnym chodom motora,s ktorym nevie asi nikto poradit,spociva pravdepodobne vo vzduchovych bublinach,ktore taha cerpadlo z filtra. Kde sa tam moze tolko vzduchu brat a ako sa ho viem zbavit? Mate nejaky tip,ci to nema v zalube nieco blbnut? Citovat
marko306 Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 niekde máš netesnosť v palivovej sústave. Pozry hlavne spoje na trubkách či sú dotiahnuté, pozri či nemáš niekde utečený motor od nafty a či nemáš popraskané prepadové hadičky. Citovat
TomasNM Odesláno 21. říjen 2009 Autor Odesláno 21. říjen 2009 No,s prepadom to asi nema moc spolocne,ked ten vzduch taha od filtra. Idem este vymenit hadicku za iny typ,zatiahnem eskapaskami a uvidim co potom. Potom by ma napadlo len to,ze asi viko filtra moze byt netesne(aj ked netusim preco by malo byt). Citovat
TomasNM Odesláno 21. říjen 2009 Autor Odesláno 21. říjen 2009 No,tak som este raz skusil hadicku vymenit,tentoraz namiesto 8/1 som dal 10/1.5,dotiahol paskami a uz bubliny nevidim. Este som zistil,ze som asi slabo dotiahol odvzdusnovak,tak uvidime po fajronte,ci to bude este skakat... Citovat
TomasNM Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 Sakra,skace to stale. Uz som videl bubliny aj pred filtrom,tak netusim preco. Spytam sa,je v nadrzi nejake sitko alebo to je samotna trubka,co vedie pod hladinu_ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.