Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kopr: odkus jsi ? Ja potrebuju nejaky stelovak na T16 a mohl by tam pasnout z 306 tak bych ho koupil od Martyho a kdyby nahodou nepasoval tak bych ti ho mohl prodat na jaro co ty na to ???

Marty: Dalo by se to takhle udelat ;)

Odesláno

Vím že 309/205/206 má \"stejné\" podvozky,ale jestli tam půjdou i na 405ku:myslim Třeba to půjde a bude jen jiné horní uložení....

Odesláno

jsem od podebrad no jestli tam jde v tom se nevyznam a na tvoje auto presne nedelaj ???? ale tohle necham na martym jsem rad ze by mi ho obednal tak za nej nechci rozhodovat

Odesláno

Marty: Prave ze nejsem tehlice je stejne hruba a na vrchu diry na ulozeni udelam nove , ale nikdo mi neni shopen poradit co bych jeste mel zmerit abych mel jistotu ze to tam pujde :(

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Marty: Prave ze nejsem tehlice je stejne hruba a na vrchu diry na ulozeni udelam nove , ale nikdo mi neni shopen poradit co bych jeste mel zmerit abych mel jistotu ze to tam pujde :(

vyfotim těhlici a změřim rozměry

Odesláno

a neni rozdil taky ve vykonu auta treba kw prodava podvozky jiny na 1,4 a 1,6 je stejnej a na zbytek jinej nevim zda je v tom rozdil

a ja mam 1,4 a t 16 je o dost silnejsi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...