oni Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 tak asi pred 14 dnema jsem se jel projet bez filtru sani,vzduch sel primo na klapku a od te doby na 1,2 a nekdy i na 3 pri malych otackach (okolo 1100-1200) pri rychlem seslapnuti plynu auto nic nedela a pak zacne zrychlovat. cim vice plynu pridam,tim ta prodleva je delsi. Zde jsem hledal, krokovej motorek jsem vymenil a cidlo na polohu klapky taky, porad to same. Nevim teda jestli ty cidla jsou v pohode, pac jsou z toho druhyho motoru co jsem koupil! Pak jsem koukal na svicky,ty jsou v pohode. U kabelu uz si tak jistej nejsem,ta cast co je nasazena na svicce je trosku zrezla,nevim jak je to mozne,ale tim to myslim si nebude. kabeli jsem obrousil,vycistil a nastrikal kontaktolem. Nejaky jiny napad? [upravil dne 20/10/09 oni] Citovat
Tomajdoo Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Mě se stávalo něco podobného,možná i totožného...Při rozjíždění, sešlápnutí plynu se chvíli nic nedělo a po určité době auto najednou vystřelilo...jak kdyby v tu chvíli nebyla žádná reakce na plyn...takový propad.Nakonec mi u auta odešla řj a teď ho mám v servise,řj jsem naštěstí sehnal levně a teď čekám ještě na technickou,až budu auto mít tak uvidím zda problém stále přetrvává a je chyba v něčem jiném nebo zda s novou řj problém zmizel...pak ti dám vědět ;-) Jinak si myslím, že svíčkama a kabelama by to nebylo...možná by pomohlo pročistit škrtící klapku... Citovat
oni Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 ty jo,tak to mi ani nerikej z legrace! to by nebylo vubec vtipne.... ted me napadlo jeste jedna vec,mel jsem eletronickej nahon tachometru,predelal jsem ho na lankovej, nebere jednotka signal rychlosti k necemu? Citovat
kovi306 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 a dělá to jen za studena??? mě to dělá taky ale jen za studena když je teplota tak 50 tak už to jezdí normálně ale to dělá prej většina aut za studena tak to zatim neřešim:myslim Citovat
oni Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 me to dela porad,i za tepla! a pokazdy taky ne! Citovat
kovi306 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 aha, tak možná se ti tam dostal nějakej bordel někam(což asi určitě pokud si jel bez filtru) zkoušel jsi to nějak pročistit třeba klapku atd??? a proč si jezdil bez filtru pane bože?? Citovat
Tomajdoo Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 ...no mě se to stávalo také nezávisle na teplotě a nebylo to pravidelné...jak jsem říkal,uvidím jak to teď půjde s novou řj...třeba se tím tento problém vůbec nevyřeší. Jinak cenovka řj 2000kč není nějak strašná... Citovat
oni Odesláno 21. říjen 2009 Autor Odesláno 21. říjen 2009 tak to neni strasna cena,to mas pravdu. tak pak dej vedet jak si dopadnul. No delal jsem ten nahon tachometru a potreboval jsem zjistit jestli to ukazuje,jestli sem najel kilak a pul,vic ne. Citovat
oni Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 tak se chci jeste ujistit,mam typ motoru KFX, kolem klapky co vim je 5 ruznych cidel! kdyz stojim pred motorem,tak za klapkou niz je cidlo polohy klapky, nad tim je nejspise krokovy motorek, v nem bzuci nebo bzucive cvaka,na proti tomuto cidlo je dalsi cidlo a pak za spoda pod klabko je dalsi cidlo, jedno z nich bude vaha vzduchu,ale ktery to z tech cidle je? a to zbyvajici je tedy co za cidlo? Citovat
Ferry Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 vaha vzduchu ne, ale MAP senzor, ten ma sedivej konektor, pak je tam vyhrivaci element, cidlo teploty nasavaneho vzduchu (takova cervena kapka co trci do sani) Citovat
oni Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 no jediny co je sedivy, tak je to co trci do sani ze spoda a je to jen nacvaknuty- to bude asi to co popisujes jako cerveny. jinak mam vse cerny. to cidlo co je zepredu je strceny do takovy maly komory nad klapkou? Citovat
oni Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 - takze to v cervenym krouzku je tedy MAP senzor - zeleny koruzek je krokovej motorek - modrej je cidlo na polohu klapky - co je ve zlutym krouzku - cidlo teploty mam jako ty na ty fotce Citovat
kovi306 Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 wow tak já to mam uplně jinak v tomto se moc nevyznám tolik čidel tam nemam a to mam novější model, ale to na tej 1. fotce od ferryho tam mam asi taky nebo něco takovýho Citovat
oni Odesláno 23. říjen 2009 Autor Odesláno 23. říjen 2009 tak zahada vyresena,je to budikem,musi bejt zapnuto cidlo rychlosti na prevodovce,jednotka z nej bere udaje,kdyz cidlo odpojim,tak to opet cuka,zapojim a je bez cukani! Citovat
kovi306 Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 a proč si to předělával? pochopil bych teda z lanka na elektriku ale naopak??:myslim ale hlavně že je vyřešeno co? [upravil dne 23/10/09 kovi306] Citovat
oni Odesláno 23. říjen 2009 Autor Odesláno 23. říjen 2009 no to jsem celej ja, pro neco se nadchnu a pak to takhle dopada! no mel jsem obyc budiky a sehnal jsem z GTI! Citovat
kovi306 Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 aha, ale neboj nejsi sám mě se to taky občas stává a pak si akorát uškodim :D Citovat
oni Odesláno 23. říjen 2009 Autor Odesláno 23. říjen 2009 tak to si me potesil!.. uz kolikrat jsem si dal pres ruce, kolikrat jsem se spalil a stejne to je k nicemu! :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.