PnR Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Snazim sa zohnat nejaku zahradku na 306. poradi mi niekto kde a aku hladat? vecsina univerzalnych sa uchyti ako je na obrazku, len na 306 pokracuju dvere az hore takze sa to tam neda dostat. Pripadne da sa vobec dostat na hatchback zahradka? [upravil dne 20.10.2009 PnR] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Nas accent ma dvere ako 306 a nosice sa tam daju dat v pohode, proste sa otvoria dvere, uchiti sa to, a zavru sa dvere. Ten plech je celkom tenky, a dvere sa zavru v pohode.... Navyse to ma vyhodu, ze bez toho aby ti ovorili vsetky 4 dvere ty \"zahradku\" neukradnu ... Citovat
PnR Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 nejaky link alebo nieco by si mi vedel dat? Citovat
BoneDaddy Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Asi to budeš mít jako 406. Tam se otevřou dveře, \"odhrne\" se ta těsnící guma dveří a za ní jsou dvě černé tečky, přelepené závity. Pak musíš mít speciální zahrádku která pasuje proti těm dírám a ty pak jen zašroubuješ šroubky do těch dírek po odlepení těch krycích černých teček. Snad si to pochopil. Blbě se to popisuje. Prostě až odchlípneš tu gumu a uvidíš ty tečky tak na to přijdeš. Tady mají tu zahrádku si myslím podle toho \"detailní popis produktu\". Jéé já to tady pracně vysvětluju a oni tu mají návod. Citovat
PnR Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 bone: bol som pozriet dole a presne tak to je ako vravis. Dakujem Citovat
Zila Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 po upravach favorit peugeot 306 [upravil dne 20/10/09 Zila] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.