volfino5 Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Cus, nemate schema na palubni hodiny. potrebuji vedet jestli je to hodinami nebo spatnou kabelazi. nemate nekdo zkusenost?? Citovat
P4WLYK Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 mě si taky dělaji co chcou... našteluju je, ale za nějakej čas se prostě jak kdyby rozpoji nějakej kontakt, zhasnou a vynulujou se a pak se zase nastartujou... divny, ale neřešim to nějak... mám hodiny na radiu Citovat
mmartinkovic Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 mne to tiez blblo, potom som ich otvoril a su tam 2 dPS spojene asi 30 kontaktami, tak som ich trochu prestriekal, osuchal a potom to chodilo. Tiez mi to vyhadzovalo obcas, ale len podsvietenie, lebo vsetko ostalo ulozene. Citovat
mmartinkovic Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Ked vymontujes ten kryci plech okolo pristrojovky, uvidis pod nim hodiny na 2 sroboch, tie vykrutis, a konektor odpojis. SA mi zda ze hodiny su zosrobovane 2 srobni a potom ich musus len rezdelit napolovicku, sak budes vidiet ako je deleny plast. Ked to rozdelis, tak na jednej strane je displej s osvetlenik, a na druhej doska plosneho spoja. Ja som len poprecistoval kontakty co ich spajali. Potom to bolo OK, Ak daco tak napis Citovat
P4WLYK Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Ok, díky. Jak bude čas, vlítnu na to Citovat
Peugeot605 Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 Zdravim mam problemy s hodinama vubec mi neukazuji vymenil jsem jine a furt to stejne nejdou nastelovat nic jsou tam jen nuly Citovat
mmartinkovic Odesláno 21. prosinec 2023 Odesláno 21. prosinec 2023 Tam bola len teplota a hodiny tusim, teplomer je v pravom zrkadle. este moze by podsvietenie, zo zadu je ziarovka, ktora sa vybera a vymeni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.