Michael coupé Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 hlavně xenon je úplně jinej když mrholí a je šero,tak nevidím ani s orig.xenony nic a jak zapnu mlhovky,tak vidím lepší. Citovat
jirka639 Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Původně zaslal: Petis136 A JAKÁ JE asi cena? cena je tak 1000Kč za kus v originále, ale mužeš zkusit i nejaky z místních prodejců xenonů jako je třeba Fx nebo pp205 jinak tetička ma v Pašíkovi f tédéíčku taky origo xenony a jsou tam někdy od roku 2004, jsou totálně vysvícený, svítí asi jak parkovačky. bohužel jak to u podnikatelů bývá nemá na nový:-) Citovat
Michael coupé Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Kupoval jsem na 607 nové a cena souhlasí 2x výbojka = 2tis. Citovat
Michael coupé Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 nn,dovoz peugeot Fr,ale ze zárukou a jsou to origo co tam mají být. Citovat
macoyogy74 Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Ahoj. Mohol by mi niekto nafotit ako mu svietia xenony na 807 pripadne C8. Tie moje sa mi moc nepozdavaju a chcel by som to porovnat. Dakujem. Citovat
Kadimir Odesláno 5. září 2016 Odesláno 5. září 2016 Já jsem to řešil sice na sharanovi ale může to být stajnej problém. Mám jedno světlo nový a xenon svítí jak vzteklej a druhej slabota. tak jsem světlo sundal, oddělal sklo a sundal čočku. Byla zaprášená z obou stran jak prase. Po vyčištění jsem ještě mrknul na parabolu a myslel jsem že mě klepne. Zrcadlovej efekt nikde, totálně vyapálený. Takže i když byla nová výbojka, tak to svítilo mizerně, ale když už jsem to měl rozdělaný a měl jsem jet na dovolenou, tak jsem provedl garážovej tuning. Nebyl čas parabolu dát někam na pokovení (není to na počkání) tak jsem vzal hliníkovou pásku s tepelnou odolností 140 stupňů a parabolu s ní vylepil, světlo složil, večer rožnul a světe div se o 100% lepší světlo. Pokovení by bylo samozřejmě lepší ale jsem zatím spokojenej. mám to tam 3 týdny a zatím dobrý, ale konečné řešení to není. Citovat
Lubo§ Odesláno 5. září 2016 Odesláno 5. září 2016 Tak ta paska nieje zly napad ale preca len to nieje asi dokonale hladke ako original, a kolko priblizne vyjde pokovenie lebo mozno by som to absolvoval na xenonoch preca len po 7 rokoch odkedy auto mam uz vidno ze to nieje to co to bolo ako ked som ho kupil Citovat
Kadimir Odesláno 5. září 2016 Odesláno 5. září 2016 myslim že se pohybovala jedna parabola okolo 400,- kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.