Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Petis136

A JAKÁ JE asi cena?

cena je tak 1000Kč za kus v originále, ale mužeš zkusit i nejaky z místních prodejců xenonů jako je třeba Fx nebo pp205

jinak tetička ma v Pašíkovi f tédéíčku taky origo xenony a jsou tam někdy od roku 2004, jsou totálně vysvícený, svítí asi jak parkovačky. bohužel jak to u podnikatelů bývá nemá na nový:-)

• O 6 let později...
  • O 7 měsíců později...
Odesláno

Já jsem to řešil sice na sharanovi ale může to být stajnej problém. Mám jedno světlo nový a xenon svítí jak vzteklej a druhej slabota. tak jsem světlo sundal, oddělal sklo a sundal čočku. Byla zaprášená z obou stran jak prase. Po vyčištění jsem ještě mrknul na parabolu a myslel jsem že mě klepne. Zrcadlovej efekt nikde, totálně vyapálený. Takže i když byla nová výbojka, tak to svítilo mizerně, ale když už jsem to měl rozdělaný a měl jsem jet na dovolenou, tak jsem provedl garážovej tuning. Nebyl čas parabolu dát někam na pokovení (není to na počkání) tak jsem vzal hliníkovou pásku s tepelnou odolností 140 stupňů a parabolu s ní vylepil, světlo složil, večer rožnul a světe div se o 100% lepší světlo. Pokovení by bylo samozřejmě lepší ale jsem zatím spokojenej. mám to tam 3 týdny a zatím dobrý, ale konečné řešení to není.

Odesláno

Tak ta paska nieje zly napad ale preca len to nieje asi dokonale hladke ako original, a kolko priblizne vyjde pokovenie lebo mozno by som to absolvoval na xenonoch preca len po 7 rokoch odkedy auto mam uz vidno ze to nieje to co to bolo ako ked som ho kupil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...