Durko Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Tak to dnes vypuklo a uskutočnil sa jeden super minizraz v Báhoni ktorý som mal česť zorganizovať. Po trošku chladnom začiatku som ja ako organizátor spokojný s hojnou účasťou 15 aut značky PEUGEOT a abych pravdu povedal ludí som ani nerátal no skrátka super. Dakujem skutočne všetkým za účasť či z Trnavy alebo zo Sniny čo je riadny kus cesty a to dokazuje že nič nieje nemožné. VĎAKA mne bolo super:D:potlesk:super foto bude este dnes zabudol som dakujeme Kaprovi za koláče (svadobné) [upravil dne 18/10/09 Durko] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Ja to sem len prekopirujem s tohoto vlakna Celkom sa cudujem ze pisem prvy Takze pred chvilou som prisiel , zraz velmi vydareny, zatial najlepsi s tych \"mini\" a ked to takto pojde dalej, tak predcime aj velky zraz co bol v piestanoch Vela ludi, dobra nalada, snazil som sa s kazdym troska pokecat, ked mi to nahodou s niekim nevyslo, tak sa ospravedlnujem... Pizzeria paradna, prijemna obsluha, ludove ceny, velmi dobra pizza. Vsetkym velmi pekne dakujem za ucast a dobru naladu, len tak dalej Buduci, ked sa nic nepokazi, dufam ze bude v nitre Fotky pribudnu snad ochvilu * Specialne podakovanie Kaprovi a jeho cerstvej manzelke za vela dobrych svadobnych kolacov a clenom Qcko + partnerka, JozefSV a PeterTN + partnerka za to ze merali \"dlhu\" cestu na nas \"minizraz\" Este raz DAKUJEM PS: Dakujem aj durkovi za koberec a organizaciu + prihovor a dobre vybrane miesto [upravil dne 18/10/09 Lubk0] Citovat
roxbury7 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 super pokec! dík moc všetkým zo ochotu príst!!! :potlesk:potlesk Citovat
gedu Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Tak ja sa pripájam až teraz lebo som mal povinnosti a nemohol som sa dostať skôr na net. Ďakujem Ďurkovi za organizáciu bolo to super. Stretol som veľa dobrých ľudí, len mám chaos v menách a tvárach :D:D ale to nevadí lebo viem že sa to utrasie a nabudúce to bude lepšie. Hodnotenie: ľudia:super nálada:super miesto:super celkovo:super Ešte raz ďakujem všetkým. [upravil dne 18/10/09 gedu] Citovat
kaper Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Tak a už som doma aj ja. A tiež chcem poďakovať Durkovi za super organizáciu a superné popoludie. Tak tiež patrí poďakovanie všetkým účastníkom hlavne tím čo to nemali len na skok, a samozrejme obsluhe ktorá bola tiež super. A už sa s manželkou tešíme na ďalšie stretnutie na ktorom dúfam nebudeme chýbať. Ps. durko špeciálne tebe: BOLO SUPER DÍk. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Ja by som len chcel podotknut, ze treba dakovat hlavne vsetkym , co sa zucastnili.. Ono pokial ludia chcete, a mate chut, a viete ze niekde vo vasom okoli by sa dalo nieco podobne spachat, treba napisat, a mozme dat zraz tam Miesta sa budu stale len striedat, a jedina uloha \"organizatora\" je rezervovat stoly a vybrat miesto Vsetko ostatne, a teda aj to, aby sa zraz vydaril je len a len na ludoch, ktory tam pridu (neberte to zle, hlavne ty nie durko Nic zle som tym nemyslel ) Len proste hlavna vdaka patri kazdemu, kto sa zucastnil, pretoze prispel svojou trochou k celkovej atmosfere .. Super Citovat
kaper Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Ja by som len chcel podotknut, ze treba dakovat hlavne vsetkym , co sa zucastnili.. Ono pokial ludia chcete, a mate chut, a viete ze niekde vo vasom okoli by sa dalo nieco podobne spachat, treba napisat, a mozme dat zraz tam Miesta sa budu stale len striedat, a jedina uloha \"organizatora\" je rezervovat stoly a vybrat miesto Vsetko ostatne, a teda aj to, aby sa zraz vydaril je len a len na ludoch, ktory tam pridu (neberte to zle, hlavne ty nie durko Nic zle som tym nemyslel ) Len proste hlavna vdaka patri kazdemu, kto sa zucastnil, pretoze prispel svojou trochou k celkovej atmosfere .. Super [/quote Lubko zase sa nemôže zraz konať každý víkend. Podla mňa stačí tak raz za dva mesiace, každý ma aj svoje rodiny aj povinnosti. Tak ja len že tak ako to je nepravidelné tak to má vsebe svoje čaro. Citovat
Durko Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 Lubko je to v pohode . skutočne o nič nejde len o to mať miesto ,zaistiť ho a dať dostatočne dlhý termín aby sa ludia mohli pripraviť a zorganizovať si čas aby sa mohli dostaviť. je to len o ludoch a peugeotoch bez nich by to nebolo ono ešte raz vdaka všetkým ktorí prišli pozrieť a pokecať Citovat
jkmtrnava Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Pripájam sa k spokojnej ďakovačke pre všetkých od stretnutia pri peugeote v TT aj tým z ďaleka(Snina, Považská Bystrica, Vrbové) či aj tým z blízkeho okolia. Zároveň chcem týmto privítať aj nových členov. Samozrejme chcem vyzdvihnúť aj podarenú mini spanilku ktorou sme sa presunuli do Báhoňa a hlavne organizátorovi:super:super:super . To že bolo až 15 aut na mini zraze , snad nečakal nik. Bolo super, pokec o všetkom , jednoducho perfiš. Pár foto podám ,aby to nezahltilo server. Ostatné možem poslať na meil. Než som foto spracoval PeterTN1 ich už vložil, myslím že sú tie isté [upravil dne 18/10/09 jkmtrnava] Citovat
petertn1 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Aj ja dakujem vsetkym zucastnenym za prijemne posedenie. Vsetko vyslo ako malo, takze aspon u mna spokojnost Durko ma poveril, aby som sem hodil par fotiek tak tu su (po kliknuti na fotku sa zobrazi v plnom rozliseni): Edit: Tu je odkaz na priame stiahnutie fotiek v plnom rozliseni: http://www.edisk.sk/stahni/71030/Bahon-18.10.09.zip_16.2MB.html [upravil dne 18/10/09 petertn1] Citovat
dzana.m Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 moc pekné fotečky chlapaci:super:super:super Citovat
pastorek Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Bolo supéééér! Zopár starých známych, zopár nových tvárí, výborná pizza, perfektné svadobné zákusky a nezabudnuteľný Durkov príhovor. 15 Peugeotov na minizraze ..... celkom dobré. Ďakujeme a dovidenia v Nitre. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Ja len poviem, ze nevidim problem uskutocnovat ten \"minizraz\" 1 krat mesacne V cesku to takto bezi, a dokonca maju vybrany 1 den v tyzdni, myslim stvrtok, kedy sa vecer o nejakej 6 tej stretnu a daju veceru. Tam je to vsak jednoduche, pretoze sa to kona v Brne a Prahe, tj moc im tam nikto nedochadza s daleka. Kedza u nas vecsina ludi nejake tie 10 tky kilometrov dochadza, robi sa to cez vykendy. Ale osobne nevidim nejaky velky problem, ci uz casovi, alebo financny, na tom, aby sa 1x mesacne stretla partia dobrych ludi pri chutnom jedle alebo nejakej kave Samozrejme vzdy sa najde niekto, komu termin nebude vyhovovat, to je uplne normalne. Cize ten, kto bude mat povinnosti, alebo nieco obdobne proste nepride Nezruti sa svet, a zucastni sa ked bude chciet, nabuduce Citovat
roxbury7 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 ááá škoda že sú tu len autá. kto vyfotil baby čo boli na zraze ? hááá? Citovat
Qcko Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Taakze, prepisem to sem (toto som tu este pred chvilou nevidel:D) Ja sa rozpisovat nebudem, ale za tu tretinu nadrze mi to stalo a nevahal by som prijst znova ... Lubk0 to vlastne cele zhrnul, za malo penazi veeela muziky, svadobne kolace boli super, osadenstvo tiez, ti co pisali ze pridu a neprisli, mozu lutovat:potlesk Ta panoramaticka fotka je zaujimava:mrk Citovat
Wanda Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 minizraz bol super a este raz dakujem petrovi TN1 Citovat
jozefsv Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 konecne som spoznal tvare.co som necakal je kopec rozumnych ludi s ktorymi sa da pokecat.spokojnost z mojej strany je vo vsetkom.skoda ze bolo malo casu,ale aj tak myslim ze vsetci prejavili snahu stretnut sa a vyhoviet kazdemu.dufam ze to nabuduce vyjde znova a v nr ak nieco planujete tak moja ucast by mala byt tak na 95 % ista. obzvlast pozdravujem vsetky kocky ktore tam boli,fakt to tam vyzeralo dobre. Citovat
obaf Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Velka vdaka aj z mojej strany, bolo velmi dobre (Lubk0 sorry tvoju poziadavku na Jumper som zaregistroval neskoro, ale nabuduce sa budem snazit, ked tak tuzis po tom aute. Ty urcite chces nieco odviezt:D) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.