Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

co som si porovnaval rozmery kotucom tak by to malo sediet na naboj takze toto je OK konkretne zo 3.0V6 dosticky to je jasne ze tiez zo 406 akurat strmene s prasiatkami ma zaujimaju ci tam pasnu OK bez problemov ????:myslim a nahodou nevies jaky treba minimalnu velkost disku na brzdy z 3.0 406?:myslim

Odesláno

No na kupéčku s Brembošama jsou origo 16\",jo to je jasný že kotouč na náboj nasadíš,ale jestli ti pasne třmen na těhlici právě nevím na 100% kdyžtak rozteč upevňovacích šroubů na těch Brembech je 83 mm,můžeš si to přeměřit na svojem autě:super

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

XXXX: bremba ti tam pasnou z 406 urcite kdyz tak pro blizsi informace napis whitetigrovi ma je na svem Tecku ;)

no tak to som uz zistil teraz mi pisal :D......tak to potom nie je co riesit a sporit na bremba zo 406......kolko tak mozu stat nejake z vrakace ??

Odesláno

Pokud bys měl zájem tak mám doma komplet brzdiče ze 406 3,0 V6 s moc pěknejma kotoučema. Průměz 283mm. Koupil jsem si je na 306 a nejdou mi na těhlici. Nejsou to Bremba ale Lucas

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Pokud bys měl zájem tak mám doma komplet brzdiče ze 406 3,0 V6 s moc pěknejma kotoučema. Průměz 283mm. Koupil jsem si je na 306 a nejdou mi na těhlici. Nejsou to Bremba ale Lucas

co znamena pekne kotuce ? nemas foto ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...