regul Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 zdravim vsechny mam malej problem mam kleklou napravu na p-309 pravy kolo sikmy levi v poho ani jedno kolo uz netlumi kdyz se na tom zhoupnu je tvrda leva i prava strana ale na dorazu to nelezi teda ani nevim jestli by mnelo,jak sem tak procital prispevky o napravach vetsina z vas to resila repasi jenze nekteri se dostali az k castce 12k coz v mem pripade neprichazi v uvahu proste nejsou mam na zaver takovej dotaz myslite ze bych moch s touhle napravou dale jezdit aniz by mi hrozilo ze mi upadne kolo a ja se zabiju,auto je vice mene spotrebak jizda po meste max do prahy tech +-50km nejsem zadnej zavodnik jezdim pomalu do ty 100ky ,ted uz tam vzadu zaclo nak divne vrzat spis bych rek ze to piskne pokazdy kdyz trefim nakej kanal na to pravy kolo tot vse takze prosim o rady za vsechny predem dekuji Citovat
Petano Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 kolo vylozene pravdepodobne asi neupadne ale klidne se muze stat ze se kousne a natvrdo zablokuje. Hlavne to nezatezuj, jezdi pomalu a bacha na diry. Nicmene radsi bych zacal na tvym miste jezdit autobusem, nebo za 5 tisic koupit njakou kikinu (shade 120) jestli potrebujes tak nutne jezdit. Nicmene jak popisujes je ta naprava uz v tak spatnym stavu ze by asi repasi nesla zachranit nebo byto vyslo i na vic nez 12k takze zkusit sehnat nejakou jinou napravu z vrakace a pravdepodobne horsi uz nebude. S timhle by ses mohl vlezt do cca 5 tisic. A jestli je ta naprava tak spatna tak se zamysli v jakym stavu je ten zbytek (przdovy trubicky, brzdovy valec, loziska, poloosy, spojka, vyfuk, karoserie, rizeni, kotouce, desticky, pakny, valecky, cepy...) a jestli proste a jednoduse nebude vyhodnejsi si opravdu udelat s pegynou posledni vylet na nejake hezke vrakoviste. Citovat
regul Odesláno 4. srpen 2004 Autor Odesláno 4. srpen 2004 diky za odpoved moc si men teda nepotesil ale cekal sem to asi budu teda muset prolizt vrakace protoze pygina musi este par let jezdit nemysli si ze je to takovej vrak .) je celkem v cajku ma najeto 150 mam ji od 118 zbytek auta je v cajku motor slape jak hodinky kastle jak nova brzdova soustava taky ready mnenil sem jen predni kotouce + 1 celist + desticky a vzadu pakny jinak auto je moooc pekne zachovali,tlumice oki aspon predni zadni nevim ,jediny problem je ta naprava + predni pravy rameno , takze na vrakac nepovezu auto ale snad si z nej povezu napravu myslim ze tech 5k by bylo este prijatelny ale zase nevik kde bych to udelal bohuzel zvedak v garazi nemam:( Citovat
Jarda Muller Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 No nevím,ale je to celkem hnusný pocit s tím jezdit a bojím se i za ostatní. Repas zadní nápravy nebude tak drahý(12 tisic je prehnáno). Já jsem měl na 205 za 3900,-/ 2 roky záruky. Přehodil jsem si ji sám,udělal jsme si rovnou i nové brzdy a vše je o.k. Kdyby na 309 to bylo o 1000,-dražší, tak to jeste jde. Co STK ? Citovat
Kik Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 Bez zvedáku, šikovných rukou a spousty síly to sám neuděláš si myslim ... Citovat
Jarda Muller Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 To neuděláš doma,ale určitě máš nějakého známého nebo kámoše automechanika , tak mu něco dáš do kapsy a za 2 hodiny nemáte co dělat,ale musi jit vše povolit...... :papa Citovat
regul Odesláno 4. srpen 2004 Autor Odesláno 4. srpen 2004 ty prace se nebojim de mi spis o to ze nemam a nemuzu sehnat zvedak z posledni prace sem odesel ne jaksi zrovna v pohode takze tam nemuzu a opracdu nemuzu nikde nic sehnat v pripade nouze mam kanal ale to se mi moc nece Citovat
Jarda Muller Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 na kanálu to asi bude na h..... to spíše nějaký zvedak nebo rampu.... Citovat
Jarda Muller Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 Ze stakonic,.....supr chlapek ....udelal to výměnou ( tedy půjčil jsem si od známého z vrakáče nápravu k.o) a po moji výměně jsem mu ji opet vrátil.......a v celku to nebyl problém vyměnit..... P.S. Chtěl rozdělanou nápravu ( tedy vše co šlo odmotovat - tlumiče, silembloky,štíty..atd....) Citovat
vix Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Kdzy si das vyhledat zadni napravu tady v diskuzi, popr. se mrknes na hlavni stranku (kde taky najdes o tom docela dobrej clanek śnad vcetne adres), zjistis asi nasledujici. Naprava z vrakace cca 2.000 - 3.000,- Kc Vasenda/popr. Pribram 6.000,- Kc (repase) Kdyz pises, ze si to auto chces nechat, tak bych radeji zainvestoval a mel bych napravu (jako novou) .. nez nekde litat po vrakacich a shanet neco, co treba za 20 tkm klekne a muzes litat nanovo (jinak, v pribrami to snad delaji vymennym zpusobem vcetne montaze). Tech 12 tisic kc vznikne tehdy, kdyz tam privezes neco a zjistis, ze by se mely tomu jeste udelat brzdy, vymenit lanka, a tady neco, tam neco.... proste to naskace proste, jsou firmy, ktery umi repase za 6.000 Kc a mas na dalsich 100 tkm (prinejmensim) pokoj Citovat
Petano Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 za tech 6 tisic se vymeni jenom cepy a loziska, ale kdyz budes mit neco dalsiho nedostatecnyho tak se ti na to vykaslou napr ty brzdy (pakny, valecky, TRUBICKY ...) To byl muj pripad Citovat
Matts Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 jojo, taky jsem se uz objednal ke Kačírkovi do Příbrami...objednávky 14dní dopředu....cena 5500,- vč. práce...kromě tlumičů, silenbloků a brzd ti to vyhoděj vše..slíbeno za 2hodiny odjezd... Citovat
regul Odesláno 5. srpen 2004 Autor Odesláno 5. srpen 2004 diky vam vsem za rady chlapi , tak to asi vypada ze taky zkusim tu Pribram a budu doufat ze to nenaskace az moc Citovat
MAJKL LEE Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 V příbrami jsem byl teď v pondělí stálo to 5500kč a za tři hodiny jsem jel pryč. Tel. číslo je 608962626 Citovat
Matts Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 Napsán autorem MAJKL LEE V příbrami jsem byl teď v pondělí stálo to 5500kč a za tři hodiny jsem jel pryč. Tel. číslo je 608962626 já tam jsem objednanej na 20.srpna..a tak jak si spokojenej? náprava je jako nová? co geometrie?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.