Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych,

uvazujem nad 407 2.2 benzinom rocnik 2004 a chcem sa spytat ci mate skusenosti s touto motorizaciou, ci su spolahlive alebo ci su pri nich nejake standardne problemy, na co si dat pozor. Je to v plnej vybave, dufam ze aj s tou elektronikou nebyvaju velke problemy.

Please piste svoje skusenosti a nazory

vopred vam dakujem :super

Odesláno

Takže popořádku:

Obdivuju tě, že si v dnešní době vezmeš benzín. To vážně klobouk dolů ;-)

Ročník 2004 bych nekupoval... jsou to první vozy výroby, budou mít ještě všechny výrobní vady :-( jsi asi limitován nějakými penězi, zkus ještě chvíli šetřit a pořídit si třeba o rok až dva mladší model.

Osobní zkušenost s motorem nemám, ale je to atmosféra, nevidím důvod, proč by motor samotný neměl vydržet půl milionu (pokud s tím někdo nesouhlasí, ať to vyvrátí ;-)

Odesláno

souhlasím.... nechápu proč 2,2 benzín,ale budiž..A rok 2004... tam se teprve první mouchy vychytávaly...kup o nšco mladší vůz a budeš spokojen...finanční rozdíl nebude tak velký a ušetříš ještě..:papa

Odesláno

vdaka za nazory

Teraz ale nechapem co je zle na 2.2 benzine? Predpokladam mensiu pravdepodobnost poruchy ako pri diesely a osobne mi viac vyhovuje benzin co sa tyka vlastnosti. Je mi jasne ze spotreba je vyssia, konkretne pri tomto obsahu predpokladam nieco okolo 9 litrov pri beznej jazde ale pri mojom rocnom najazde ma to netrapi.

Ale ako pisete prave sa trochu obavam toho ze je to z kraja produkcie ale neviem ci boli nejake detske choroby aj v pripade 407 (aj ked mam pocit ze tie sa vyskytuju pri kazdom aute :( ...)

A viete o niecom konkretnom s cim maly problemy? Aj ked asi sa teda pozrem po niecom mladsom ...:myslim

Odesláno

Já mám 2.2 benzín.Taky sem uvažoval jestli mám jít do tak velkého obsahu.Najezdim málo KM tak to neřešim a kombinovaná spotřeba je 9 l když nejezdíš brzda plyn.Zatim žádnej problém sem neřešil jenom klíč k autu vystřelováky se často rozbíjej,ale to u všech.Výbava mě prostě dostala,tří ramenný volant,bílý budiky,hezčí sedačky,17 alu a hlavně pěkný svezení,víc koní pod kapotou je znát.Záleží v jakém stavu to auto je.

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

souhlasím.... nechápu proč 2,2 benzín,ale budiž..A rok 2004... tam se teprve první mouchy vychytávaly...kup o nšco mladší vůz a budeš spokojen...finanční rozdíl nebude tak velký a ušetříš ještě..:papa

Proč myšlíš, že 2.2 je špatná:myslim? O kolik může více papat? Zase třeba odpadá finanční náročnost toho servisu (nemá turbo, nemá fap, nemá drahé a citlivé vstřiky, čerpadlo a moh bych pokračovat...). Já mám 2.0 hada, ale kdyby byl nějakej pěknej kousek když jsem hledal svého mazlíka, tak bych asi šel spíše do toho benzínu (za mě asi 3.0).

Odesláno

ahojky.mám 2,2 benzin a rok vyroby 2004. zatim nemam vubec zadny problemy.nejake malickosti byly ale byly to fakt blbosti.a mam to v plny palbe a s elektrikou zadny problem.a proc benzin?protoze nafta patri do kamen;).ach jo ted me budete kamenovat ale mel jsem vzdycky benzin a chci zase benzin.nechci poslouchat to vecny cvakani a chrochtani dieslu;).ale ted fakt - vzdyt pri dnesnich cenach benzin nafla se uz nafta ani nevyplati.driv byla hranice 30 000 km ale dneska je dal.ano diesel zere min ale zase je narocnejsi a drazsi servis.a kvalita jizdy?podle me vyhrava benzin;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No ja momentalne po nezdaroch kupit serioznu 407 2.0 HDi zacinam tiez vazne uvazovat o 2.2 benzin. No jedine co som v tejto motorizacii nasiel je az v CR: http://www.autovia.sk/autobazar/peugeot-407-2-2i-dynamic-pack-727592

A velmi rozmyslam ci si urobim dalsi daleky vylet, lebo uz som sa par x vratil naprazdno. Vie niekto porovnat motor 2.2 benzin a 2.0 HDi? Z 2.2 nemam ziadne skusenosti, ako na tom je s pruznostou v porovnani s 2.0 HDi?

Odesláno
Původně zaslal: tomike

Origo su vzdy s ostrekovacmi?

Vždycky s.....a máš v kabině kolečko na nastavování výšky světel.....to u origo nikdy není......

[upravil dne 17-12-09 Přema]

Odesláno

podle mě tomu chybí dva válce a 8 deci obsahu :D

ted beze srandy, radši bych volil V6, rozdíl ve spotřebě budou max 2 litry a většinou jsou za dobrou cenu. Za tu jízdu a automat to fakt stojí!

Odesláno

Idealne by bolo HDi, ale ak najdem peknu 2.2 benzin tak aj to. Nenajazdim toho vela, max. 15 000 rocne, ale V6 je na mna uz trochu moc. Ohladom xenonov som si nebol isty s tymi ostrekovacmi, no opat som mudrejsi.;)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Opravdu je nás tu málo,kdo vlastní 2,2 benál. Taky nemusím naftu:roll,a výběr v benzínových řadách vyhrála právě 2,2:) počítačový průměr mam 9,3, ale loni dovča France(4700km)průměr 8,8lit.

Odesláno

Mam take tu cest mit benzin 2.2 jezdim vetsinou po Praze a dlouhodoba spotreba (neco pres 6 000 km) 11.6 l a prum. rychlost 23km/h (tato rychlost krasne definuje prazsky provoz:blicismajlik)

Odesláno

Taky sem přemejšlel že se zbavím 406 a koupím 407 a zrovna s tímhle motorem :) Ale sehnat tady v republice něco to je skoro za trest :D Asi si pro to budu muset někam dojet jestli se konečně rozhoupu :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...