vandal9 Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Zdravim vsetkych, uvazujem nad 407 2.2 benzinom rocnik 2004 a chcem sa spytat ci mate skusenosti s touto motorizaciou, ci su spolahlive alebo ci su pri nich nejake standardne problemy, na co si dat pozor. Je to v plnej vybave, dufam ze aj s tou elektronikou nebyvaju velke problemy. Please piste svoje skusenosti a nazory vopred vam dakujem Citovat
brade Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Takže popořádku: Obdivuju tě, že si v dnešní době vezmeš benzín. To vážně klobouk dolů ;-) Ročník 2004 bych nekupoval... jsou to první vozy výroby, budou mít ještě všechny výrobní vady :-( jsi asi limitován nějakými penězi, zkus ještě chvíli šetřit a pořídit si třeba o rok až dva mladší model. Osobní zkušenost s motorem nemám, ale je to atmosféra, nevidím důvod, proč by motor samotný neměl vydržet půl milionu (pokud s tím někdo nesouhlasí, ať to vyvrátí ;-) Citovat
kajvet Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 souhlasím.... nechápu proč 2,2 benzín,ale budiž..A rok 2004... tam se teprve první mouchy vychytávaly...kup o nšco mladší vůz a budeš spokojen...finanční rozdíl nebude tak velký a ušetříš ještě.. Citovat
vandal9 Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 vdaka za nazory Teraz ale nechapem co je zle na 2.2 benzine? Predpokladam mensiu pravdepodobnost poruchy ako pri diesely a osobne mi viac vyhovuje benzin co sa tyka vlastnosti. Je mi jasne ze spotreba je vyssia, konkretne pri tomto obsahu predpokladam nieco okolo 9 litrov pri beznej jazde ale pri mojom rocnom najazde ma to netrapi. Ale ako pisete prave sa trochu obavam toho ze je to z kraja produkcie ale neviem ci boli nejake detske choroby aj v pripade 407 (aj ked mam pocit ze tie sa vyskytuju pri kazdom aute ...) A viete o niecom konkretnom s cim maly problemy? Aj ked asi sa teda pozrem po niecom mladsom ... Citovat
74dave Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Já mám 2.2 benzín.Taky sem uvažoval jestli mám jít do tak velkého obsahu.Najezdim málo KM tak to neřešim a kombinovaná spotřeba je 9 l když nejezdíš brzda plyn.Zatim žádnej problém sem neřešil jenom klíč k autu vystřelováky se často rozbíjej,ale to u všech.Výbava mě prostě dostala,tří ramenný volant,bílý budiky,hezčí sedačky,17 alu a hlavně pěkný svezení,víc koní pod kapotou je znát.Záleží v jakém stavu to auto je. Citovat
honzza407sw Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Původně zaslal: kajvet souhlasím.... nechápu proč 2,2 benzín,ale budiž..A rok 2004... tam se teprve první mouchy vychytávaly...kup o nšco mladší vůz a budeš spokojen...finanční rozdíl nebude tak velký a ušetříš ještě.. Proč myšlíš, že 2.2 je špatná? O kolik může více papat? Zase třeba odpadá finanční náročnost toho servisu (nemá turbo, nemá fap, nemá drahé a citlivé vstřiky, čerpadlo a moh bych pokračovat...). Já mám 2.0 hada, ale kdyby byl nějakej pěknej kousek když jsem hledal svého mazlíka, tak bych asi šel spíše do toho benzínu (za mě asi 3.0). Citovat
mora Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 ahojky.mám 2,2 benzin a rok vyroby 2004. zatim nemam vubec zadny problemy.nejake malickosti byly ale byly to fakt blbosti.a mam to v plny palbe a s elektrikou zadny problem.a proc benzin?protoze nafta patri do kamen;).ach jo ted me budete kamenovat ale mel jsem vzdycky benzin a chci zase benzin.nechci poslouchat to vecny cvakani a chrochtani dieslu;).ale ted fakt - vzdyt pri dnesnich cenach benzin nafla se uz nafta ani nevyplati.driv byla hranice 30 000 km ale dneska je dal.ano diesel zere min ale zase je narocnejsi a drazsi servis.a kvalita jizdy?podle me vyhrava benzin;) Citovat
tomike Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 No ja momentalne po nezdaroch kupit serioznu 407 2.0 HDi zacinam tiez vazne uvazovat o 2.2 benzin. No jedine co som v tejto motorizacii nasiel je az v CR: http://www.autovia.sk/autobazar/peugeot-407-2-2i-dynamic-pack-727592 A velmi rozmyslam ci si urobim dalsi daleky vylet, lebo uz som sa par x vratil naprazdno. Vie niekto porovnat motor 2.2 benzin a 2.0 HDi? Z 2.2 nemam ziadne skusenosti, ako na tom je s pruznostou v porovnani s 2.0 HDi? Citovat
Přema Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Jen pozor...nemá to origo xenony.....jak se tam píše..... Citovat
tomike Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Origo su vzdy s ostrekovacmi? Lebo par kuskov som videl aj bez. Citovat
Přema Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Původně zaslal: tomike Origo su vzdy s ostrekovacmi? Vždycky s.....a máš v kabině kolečko na nastavování výšky světel.....to u origo nikdy není...... [upravil dne 17-12-09 Přema] Citovat
Přema Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Původně zaslal: tomike Lebo par kuskov som videl aj bez. Tak to nebyli origo ale dodělávané..... Citovat
Ajdamek Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 podle mě tomu chybí dva válce a 8 deci obsahu ted beze srandy, radši bych volil V6, rozdíl ve spotřebě budou max 2 litry a většinou jsou za dobrou cenu. Za tu jízdu a automat to fakt stojí! Citovat
tomike Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Idealne by bolo HDi, ale ak najdem peknu 2.2 benzin tak aj to. Nenajazdim toho vela, max. 15 000 rocne, ale V6 je na mna uz trochu moc. Ohladom xenonov som si nebol isty s tymi ostrekovacmi, no opat som mudrejsi. Citovat
dandan Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Opravdu je nás tu málo,kdo vlastní 2,2 benál. Taky nemusím naftu:roll,a výběr v benzínových řadách vyhrála právě 2,2:) počítačový průměr mam 9,3, ale loni dovča France(4700km)průměr 8,8lit. Citovat
Ringit Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Mam take tu cest mit benzin 2.2 jezdim vetsinou po Praze a dlouhodoba spotreba (neco pres 6 000 km) 11.6 l a prum. rychlost 23km/h (tato rychlost krasne definuje prazsky provoz:blicismajlik) Citovat
godzila.01 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Taky sem přemejšlel že se zbavím 406 a koupím 407 a zrovna s tímhle motorem Ale sehnat tady v republice něco to je skoro za trest Asi si pro to budu muset někam dojet jestli se konečně rozhoupu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.