Operator Odesláno 6. srpen 2004 Autor Odesláno 6. srpen 2004 Jéééééé, jak jsi to udělal??? :D:D Nó, to je on, ?u?ínek!!! Ten by třeba ještě nějakou službu udělal! Citovat
impact Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 Kliknes pravou mysi na obrazek a vyjede ti kontextovy menu, v nem uplne dole vyberes \"Vlastnosti\" a podivas se na adresu (URL) toho obrazku... v tomhle pripade je to http://www.ebmsystem.com/scripts/pics.php?/ver1/bicons/15780097.jpg celou tu adresu si mysi oznacis a zkopirujes (stiskem CTRL+C) a pak kdyz tady pises prispevek a chces sem ten obrazek vlozit, tak ti staci jenom kliknout nahore na ikonku pro vlozeni obrazku ktera vypada takhle a do toho okna, co se objevi, vlozit (pomoci CTRL+V) tu adresu obrazku co mas zkopirovanou a potvrdit to pomoci OK a je to! Citovat
Operator Odesláno 6. srpen 2004 Autor Odesláno 6. srpen 2004 To jo, ale bez toho kráva?áka! Hele dík moc za vysvětlení vkládání toho obrázku. Funguje to takhle i s fotkou jpg? No, to už si vlastně můžu vyzkoušet sám. Konečně bych sem chtěl taky dát nějakou fotečku svýho kavalíra, případně do té ikony se jménem, jako to máš ty. Citovat
Jima Odesláno 7. srpen 2004 Odesláno 7. srpen 2004 No navím jestli neděláš chybu. Já mám cabrio taky a můžu ti říct že s ním najedu tak 2000 ročně a to jen tam kde to můžu schovat. Jinak o střechu se bát z hledicka nepromokavosti nemusíš a co se týká tuhosti karoserie tak to taky ne. Renault má ale jiné chyby. Při vým spojky musí rám dolů , a jiné věci co u pežiho dělat nemusíš. Citovat
Operator Odesláno 13. srpen 2004 Autor Odesláno 13. srpen 2004 Klucí nedalo mi to a rozhodl jsem se, že si někde vyzkouším 306 cabrio. Zajel jsem tudíž do bazaru, kde jsem na 100% věděl, že se budu moci projet. Ano, hádáte správně, jel jsem asi do největšího autobazaru, jehož název začíná na 3 první písmena abecedy, tady v Praze. Měl jsem štěstí a jeden kousek tam měli. Z 96 obsah 2.0, zelená metla za 149 klacků. Když pominu skutečnosti, které jsou spojené s tímto autobazarem, na první pohled nevypadal vůbec zle (měl staženou střechu). Ovšem auto již mělo hodně za sebou a po bližším ohledání to na něm bylo vidět. A muselo by se na něm dodělat spoustu maličkostí. Tohle všechno můžeme ale pominout, je jasný, že nebude jako novej. Ale k věci: Snad se 306káři neurazíte, ale tak blbě dělaný kabrio jsem v životě neviděl. Jen v bodech: - mám 185 cen?áků a abych viděl skrz čelní sklo musel jsem se krčit, poňádž mi tam vadil ten jeho rám - při stažených okýnkách jsem měl pocit, že vypadnu (strašně nízké boky), tento pocit měla i přítelkyně, která seděla vzadu - originál řadící páka a věnec volantu titěrné provedení (vůbec to nepadlo dobře do ruky) - elektronická střecha, při jejím natahování, nejdřív málem zpřerazila frňák mý holce vzadu a potom skoro zamáčla mě s tím prodejcem vpředu (ta střecha už byla silně po smrti, sem tam ďoura). Uložení střechy pod tím krytem je navíc velmi neš?astné, to plexi okno se tam úplně láme. Jediný, co se mi fakt líbilo byly přední sedačky - anatomy dobře držící tělo v zatáčkách, to? vše. Musim říct, že mě to hodně zklamalo a mám-li to srovnat s tím Méganem, o kterém přemýšlím, je to nesrovnatelné. Chápu, že 306ka je už starší konstrukce, než ten Rendl, ale v tomhle případě by asi Rendl vyhrál! :( Citovat
impact Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 ja mam skoro 2m, ja uz koukam pres sklo kazdopadne... Citovat
Marlin Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 ja rikam, jediny cabrio, ktery bych chtel je 307CC :D:D bez ohledu na to, kolik stoji Citovat
Ladis Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Sám nemám kabroše, ale co jsem jenom pochytil ... Tady se rozhoduješ jenom a pouze na základě emocí - design/ergonomie. Z toho si odvodíš zřejmě ten správný model a značku. Jenom pozor na bouraný, nebo i ?uklý kabriolety. Protože mají rám vespod, tak se s tím nikomu nechce tahat na stolici. Jen to pěkně udělají kolem a jdou od toho pryč. Pak náš kabrio které zanechává čtyři stopy. Což je veliká špatenka .... Chci kabrio -> vyhlídnu si model co mi sedí a budou se na něj lepit kočky (v podstatě na všechny kabria ) -> očumuju bazary a inzeráty -> NECHÁM AUTO POŘÁDNÉ PROKLEPNOUT NA GEOMETRII Citovat
Operator Odesláno 16. srpen 2004 Autor Odesláno 16. srpen 2004 Napsán autorem Ladis Sám nemám kabroše, ale co jsem jenom pochytil ... Tady se rozhoduješ jenom a pouze na základě emocí - design/ergonomie. Z toho si odvodíš zřejmě ten správný model a značku. Jenom pozor na bouraný, nebo i ?uklý kabriolety. Protože mají rám vespod, tak se s tím nikomu nechce tahat na stolici. Jen to pěkně udělají kolem a jdou od toho pryč. Pak náš kabrio které zanechává čtyři stopy. Což je veliká špatenka .... Chci kabrio -> vyhlídnu si model co mi sedí a budou se na něj lepit kočky (v podstatě na všechny kabria ) -> očumuju bazary a inzeráty -> NECHÁM AUTO POŘÁDNÉ PROKLEPNOUT NA GEOMETRII No právě a ten Megane neni úplně k hovnu a za přijatelnou cenu! Citovat
Ladis Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 Meganek není špatnej. Ovšem obecně je dobré si na rovinu v hlavě uspořádat proč to kabrio chci a abych v budoucnu toho nelitoval. Pokud ne a kabrio si odůvodníš, tak co se týká Meganů, tak ty poslední roky verze I. První generace ze začátku měla problémy s elektrikou, lehoučce zatékalo a odcházel sem tam computer v autě. Osobně bych ale nepohrdnul R19 po faceliftu v kabriu v pěkném stavu. Bude lacinější (jak pro rodinný rozpočet tak pro servis) a designově vypadá až velice dobře. Ovšem Megana s 2,0 16 V se 108kW to už by mělo být krásné svezení. Přeji hodně zdaru při nákupu a š?asnou ruku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.