Achilo Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Ahoj všichni vyvstal u mě nový problém tak se opět obracím na vás všechny pro radu.Na obrázku v bodě 1 mi od minulýho majitele zbyla zalomená hadička tak sem koumal kde by mohla chybět a jediný místo kde něco chybělo a vypadalo to jako násadka na druhej konec hadičky bylo místo v bodě 2 tak jen chci vědět zda mi ta trasa kde mi chyběla hadička sedí bo to má jít jinudy...Děkuji za odpověď Citovat
P-106! Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 ja bych rekl ze to je cajk :-) ..ale nejsem si jistej na 100pro ..mam totiz 4.bod a ten to sani ma jiny Citovat
Achilo Odesláno 15. říjen 2009 Autor Odesláno 15. říjen 2009 tak dík za kontrolu akorat u odpovědi od Kub@ si nejsem moc vědom co tím básník chtěl říci Citovat
kub@ Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Já tam mam konusovej filtr, tak jsem tudle hadičku oddělal a zaslepil díru Citovat
trtovik Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 NO dobře to máš zapojený, jen jestli sem to dobře vykoumal u svého vozu je ta hadička k zlosti a na ..., protože vede podtlak a následně u tzv. bodu 2. je taková přepážka která se otvírá a v sání se nabírá teplý vzduch od výfukového svodu což má za následek pokles výkonu motoru za tepla... pokud to tak není tak mne opravte , ale takto to fungovalo u mého auto, koukal sem na to a je to divně vymyšlený. Osobně sem tu hadičku zaslepil a místo zužujícího konoidu nad bodem dva sem tam dal trubku a řekl bych že motor není tak \"únavovej\" do kopce táhne a drží otáčky. Dokonce což není tak markantní poklesla spotřeba o nějakou tu desetinu. Možnou nevýhodou je, že ten zúžující konoid slouží při sešlápnutí plynu a následné akceleraci, vytváření podtlaku, takže s tou moji trubkou může auto trochu hůř zrychlovat což u 1.1 není zas tak cejtit. Citovat
dawe106 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 zdravim..v bodě 1 mám ty dvě hadičky nasazeny přesně obráceně...tak nevím která verze je lepší ale podle mě je to jedno protože do obou jde stejný podtlak ne?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.