Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni vyvstal u mě nový problém tak se opět obracím na vás všechny pro radu.Na obrázku v bodě 1 mi od minulýho majitele zbyla zalomená hadička tak sem koumal kde by mohla chybět a jediný místo kde něco chybělo a vypadalo to jako násadka na druhej konec hadičky bylo místo v bodě 2 tak jen chci vědět zda mi ta trasa kde mi chyběla hadička sedí bo to má jít jinudy...Děkuji za odpověď

p1030803.jpg

Odesláno

NO dobře to máš zapojený, jen jestli sem to dobře vykoumal u svého vozu je ta hadička k zlosti a na ..., protože vede podtlak a následně u tzv. bodu 2. je taková přepážka která se otvírá a v sání se nabírá teplý vzduch od výfukového svodu což má za následek pokles výkonu motoru za tepla... pokud to tak není tak mne opravte , ale takto to fungovalo u mého auto, koukal sem na to a je to divně vymyšlený. Osobně sem tu hadičku zaslepil a místo zužujícího konoidu nad bodem dva sem tam dal trubku a řekl bych že motor není tak \"únavovej\" do kopce táhne a drží otáčky. Dokonce což není tak markantní poklesla spotřeba o nějakou tu desetinu. Možnou nevýhodou je, že ten zúžující konoid slouží při sešlápnutí plynu a následné akceleraci, vytváření podtlaku, takže s tou moji trubkou může auto trochu hůř zrychlovat což u 1.1 není zas tak cejtit.;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

zdravim..v bodě 1 mám ty dvě hadičky nasazeny přesně obráceně...tak nevím která verze je lepší ale podle mě je to jedno protože do obou jde stejný podtlak ne??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...