Jamba Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 zdravim ví někdo co signalizuje ukazatel venkovní teploty když klesne pod 3 stupně tak se rozbliká Citovat
Přema Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Případné náledí a námrazu......je to klasika a většinou se u toho napíše hláška RICK OF ICE čí něco jiného,záleží od modelech.... Citovat
Hamin Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 A také to ještě píše \"RISK OF BLACK ICE...\" Myslím, že vždy pod 3st. Celsia se teplota rozbliká, jako výstraha nízké teploty a možného náledí.... Citovat
Jamba Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 tak to jo já myslel jestli nemam něco nastavit kvůli topení tak dik. Citovat
alihen Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 jj. je to signalizovanie teploty pod 4 stupne a moznost tvorenia sa namrati. dnes som to zazil aj ja na aute som 2x ometal po 15 cm snehu (a som este na letnych gumach - plne servisy na skoro dva tyzdne na prezutie) ked som mal 4 st. iba to ukazovalo teplotu ako normalne v lete ked vsak klesla na 3 st a teraz vecer uz aj na -5 st, po zapnuti kluca sa mi na displayi objavila aj hlaska - vystraha \"moznost tvorenia namrazy\" kedze mam poslovenceny soft Citovat
jirka407 Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Risk Of Black Ice? To se mi tam ještě nikdy nezobrazilo. Vždycky jen Risk of ice. Jinak ta teplota bliká od 3 do -3°C Původně zaslal: Hamin A také to ještě píše \"RISK OF BLACK ICE...\" Myslím, že vždy pod 3st. Celsia se teplota rozbliká, jako výstraha nízké teploty a možného náledí.... Citovat
Hamin Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Jj, mně to píše 2 druhy hlášek. Myslím, že Risk of black ice se píše když je nižší teplota pod nulou. V překladu black ice = náledí. A pak to píše ještě druhou hlášku, kterou si teď nepamatuju jak přesně je..... Ale až o pojedu teď v mraze, tak jí zjistím a hodím to sem. Citovat
Brandy20 Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 no mne to len blika, ale tu hlasku mi neukaze :-(, ale ked dam diagnostiku auta tak tam ta hlaska je. Da sa to nejak nastavit, aby to aj vypisalo na displeji hned? No neviem ci sa mi to zda, ale ked som bol auto pred kupov pozerat, tak po vlozeni klucu do zapalovania mi CHECK OK, ukazalo aj na velkom displeji, nie len na malom a teraz uz nie Citovat
Hamin Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Když nastartuješ, tak auto automaticky kontroluje systém, tlak v pneu apod.. Když je vše ok, mělo by to na displeji mezi tachometrem a otáčkoměrem napsat CHECK OK. Poté kdykoliv potom můžeš zmáčknout tyčkový ovladač (nebo jak to nazvat), který vchází do budíků po pravé straně. Ňuluješ s ním denní kilometry.... Když ho stiskneš jen krátce, budou se ti na displeji mezi budíky a na displeji nad klimou ukazovat stav funkcí a pak se ti vypíše na obou displejích potvrzovací hláška, že je vše ok...... Co se týče vypsání teploty, myslím, že když je venku pod mrazem, nebo kolem nuly a ukazatel teploty bliká, tak ihned po startu to vypíše vždy hlášku ohledně nízké teploty (Risk of ice...) Citovat
AnotherOne Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Mne to vypíše ešte len keď otvorím dvere bez strčenia kľúča alebo počas jazdy keď bolo teplejšie a ochladilo sa na menej ako štyri. Citovat
alihen Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 ked otvoris dvere??? tomu nerozumiem, ved vsetku elektriku mas vypnutu ale je mozne, ze som si to nevsimol. farebny displey mi to vypise hned ako sa zapne radio displey na budikoch budem odteraz pozerat po otvoreni dveri Citovat
Hamin Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Upozornění na nízkou venkovní teplotu, se píše jen na velkém displeji na středovém sloupu nad klimatizací. ..... Citovat
AnotherOne Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Nie je vypnutá elektrina, zasvieti sa malý displej a na chvíľu aj veľký displej (RD4) a na ňom hláška. Potom veľký zhasne. Citovat
Přema Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Na RT3 displeji až po nastartování.....při češtině \"nebezpečí námrazy\" Citovat
Brandy20 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 mne to na RT3 displeji neukazuje nic, len mi blika teplota :-( Citovat
Hamin Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Opravdu možná záleží na zemi původu vozu. Když byl třeba vyráběn pro trh, kde námraza moc nehrozí (nevím, SPA, ITA, Řecko....), tak je pokles teploty indikován jen blikáním.... Citovat
Brandy20 Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 to sa mi nezda, a vyroba Francuzsko a predaj Belgicko Citovat
kajvet Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Brandy20: a verzi softwaru RT3 máš jakou? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.