Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim mel sem moznost ted k vuli reklamaci objednaneho subwoferu ktery sem chtel puvodne v bandpassove ozvucnici,a ktery mi poslali v basreflexu poslechnout jaky je mezi tim rozdil..mel sem tedy par dni pres vikend bassreflex a hral dost slusne,po reklamaci mi poslali zpet tedy kousek o ktery sem mel zajem v bandpassove ozvucnici tak sem ho hned zapojil a docela me to ozklamalo zda se mi ze basreflex hral lip..ty subwoofery maji stejne repro akorat sou v jinych ozvucnicich.myslel sem ze bandpass bude hrat lip.na jakem principu funguje bandpass?asi zpatky pujdu do bassreflexu:nevim

Odesláno

Od toho odkazu jsem moc nečekal, ale příjemně mě překvapil, jenom bych se nebál celou problematiku ještě více rozvést a napsat to podobně jako RnDr.Sýkora ve svém seriálu v Amatérském rádiu.

Takhle jsou sice perfektně vystiženy ty nejzákladnější věci, ale k pochopení celé problematiky je potřeba mnohem více praktických i teoretických znalostí.

:super;)

[upravil dne 14/10/09 peugeot09]

Odesláno
Původně zaslal: Choze406

basreflex hraje presneji basy a bandpass ma vetsi akusticky tlak :myslim

vetsi tlak to teda rozhodne ma protoze mi vic rezonuje kufr nez u bassreflexu.z venku to docela jde dost slyset jak to vibruje,kdyz vytlumim paté dvere zbavim se toho neprijemneho zvuku?urcite bych mel že?

Odesláno

Zosik JENSEN dvojkanal 460W max., basak RTO dvojcievkovy 500W max. Uzavreta

ozvučnica. za 100 eur

alebo

Basak ma vstavaný zosilnovac 300W max... Aktivny basak. Basreflexova ozvu0nica. za 120 eur a znacka je nejaka ze Titan :)

- co by ste na to povedali nepotrebujem nic extra dobre a vykonne ale nieco za razumnu cenu podobnu tejto

Odesláno

Kup nějaký osvědčený Magnat Crusader či Macaudio řady Z. Tím nic nezkazíš, ba naopak. Kvalita \"wooferu\" se z fotografie poznat nedá, parametry však o výsledném zvuku řeknou prakticky vše.

Pokud bys chvilku počkal, možná by se dalo něco ukutit. Viz. tento thread:

[upravil dne 18/10/09 peugeot09]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...