elton Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Lyže berte, sjezdovka je fantasticky připravená. Citovat
janča205 Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Tak koukám,že se to konečně rozjelo.Paráda:) Citovat
Přema Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Ostravaci NIC????? Můžete zase řvát že se tu nedělají srazy...... i kdyby byli za rohem baráku tak stejně nedojedete....:grr:grr Citovat
ozzy56 Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Původně zaslal: Přema Ostravaci NIC????? Můžete zase řvát že se tu nedělají srazy...... i kdyby byli za rohem baráku tak stejně nedojedete....:grr:grr jako ostravák reaguji za sebe--zatím jsem se na žádný sraz nepřihlásil,tím pádem jsem si nemohl stěžovat,že žádné nejsou...,zatím mi klub vyhovuje jak je--dozvím se tu plno užitečných věcí a někdy snad pomůžu i já [upravil dne 14/1/10 ozzy56] Citovat
jaudax Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Já určitě jedu, ale protože to mám \"zarohem\" tak tam spát nebudu. Bohužel. Citovat
Přema Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Původně zaslal: jaudax Já určitě jedu, ale protože to mám \"zarohem\" tak tam spát nebudu. Bohužel. Tequila nebude bo co???? Asi dostaneš deku.....:bacha:D Citovat
jaudax Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Bych raději lopatu od šéfa lopat. Deku už mám - tu jsem dostal od firmy na mikuláše! Případným zájemcům mohu na sraze ukázat (deku). Citovat
Přema Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Lopatou dostaneš ale přes záda......:D:D:D:D:bacha Citovat
dzana.m Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 přemo přes zada ne to moc bolí :D:D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 ozzy56-46: prispevku mas dost, ucast nulovou, prispevku mam mene, ale ucast daleko vetsi, obcas se stane, ze nam to proste nevyjde, rad bych jel, i jsem inicoval navstevu pepita, ver ze to resim, ale je ve vetsi prdeli nez jsem si myslel, takze na narozky dcery se nevymlouvam, ale pochopim, kdyz se to nekomu stane. Moje zkusenost? Slavim 25. narozeniny a moje segra s pritelem neprijedou, a vite proc? Maji sraz s prateli civav na morave. Kazdy rok mam narozeniny ve stejny den (myslim datum) a oni na to zapomneli......no a to je asi pro me duvod nezapomenout na narozeniny pribuzneho a kvuli tomu mozna vynechat sraz klubu a omluvit se. Spousta lidi to doufam pochopi......nekdo mozna ne.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 a vite jak to boli baseballovou holi.....to si potom holka zvykne na cokoli...... nic proti, ale neni to hul - je to palka - a uz zase trenuju a potaji doufam v to, ze se zase dostanu aspon do druhe ligy, casem....dalibuh......... loni na soustredeni jsem na nadhazovaci stroj rozpulil palku o mic, necelych 68 mil v hodine z 16 metru, palku (zlomenou) mam doma vystavenou, morda to byla ukrutna, jeste ted kdyz si vzpomenu me fakt boli ruce :-), ale muzu rict, o korkovy mic jsem zlomil duralovou palku Citovat
ozzy56 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: Scratch ozzy56-46: prispevku mas dost, ucast nulovou, prispevku mam mene, ale ucast daleko vetsi, obcas se stane, ze nam to proste nevyjde, rad bych jel, i jsem inicoval navstevu pepita, ver ze to resim, ale je ve vetsi prdeli nez jsem si myslel, takze na narozky dcery se nevymlouvam, ale pochopim, kdyz se to nekomu stane. Moje zkusenost? Slavim 25. narozeniny a moje segra s pritelem neprijedou, a vite proc? Maji sraz s prateli civav na morave. Kazdy rok mam narozeniny ve stejny den (myslim datum) a oni na to zapomneli......no a to je asi pro me duvod nezapomenout na narozeniny pribuzneho a kvuli tomu mozna vynechat sraz klubu a omluvit se. Spousta lidi to doufam pochopi......nekdo mozna ne.... nějak nechápu,co mají s účastí na srazech společného počty příspěvků,je mi jedno,kolik máš příspěvků a jakou máš účast, nakonec--je mi jedno,kolik mám příspěvků i já--klidně se můžou smazat:P [upravil dne 14/1/10 ozzy56] Citovat
Přema Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 A ty si na nějakém ofiko srazu byl ??? že víš kdo dojel a kdo ne???? neber nějaké jen tak srazy....ty sou o ničem..... Citovat
ozzy56 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 zatím jsem se nepřihlásil a tím pádem i nebyl--doufám,že účast je dobrovolná Citovat
Přema Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Tak jak můžeš vědět kdo dojel a kdo ne????? Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Premo diky Ozzy: Placas nesmysly hazis tady 50 procenty pritom zrusena neucast je tak kolem 5 procent a kolikrat i ti co pisou ze neprijedou, tak dorazi treba jen na sobotu, nekteri dojedou i vlakem, kdyz se rozbije/proda auto..... na sraze jsi v zivote nebyl jak pises, ale placas tady veci jako kdybys je vsechny organizoval..... [upravil dne 13/1/2010 Scratch] Citovat
švejk Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 no, prihlaska odeslana emailem, penize odeslany prevodem.. takze me nezbyva, nez se tesit na me prvni setkani s vami nekterymi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.