Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Ostravaci NIC????? Můžete zase řvát že se tu nedělají srazy...... i kdyby byli za rohem baráku tak stejně nedojedete....:grr:grr:grr

jako ostravák reaguji za sebe--zatím jsem se na žádný sraz nepřihlásil,tím pádem jsem si nemohl stěžovat,že žádné nejsou...,zatím mi klub vyhovuje jak je--dozvím se tu plno užitečných věcí a někdy snad pomůžu i já :):myslim

[upravil dne 14/1/10 ozzy56]

Odesláno
Původně zaslal: jaudax

Já určitě jedu, ale protože to mám \"zarohem\" tak tam spát nebudu. Bohužel. :mad:

Tequila nebude bo co???? Asi dostaneš deku.....:bacha:bacha:D

Odesláno

Bych raději lopatu od šéfa lopat. Deku už mám - tu jsem dostal od firmy na mikuláše! :D

Případným zájemcům mohu na sraze ukázat (deku). :super

Guest Scratch
Odesláno

ozzy56-46: prispevku mas dost, ucast nulovou, prispevku mam mene, ale ucast daleko vetsi, obcas se stane, ze nam to proste nevyjde, rad bych jel, i jsem inicoval navstevu pepita, ver ze to resim, ale je ve vetsi prdeli nez jsem si myslel, takze na narozky dcery se nevymlouvam, ale pochopim, kdyz se to nekomu stane.

Moje zkusenost? Slavim 25. narozeniny a moje segra s pritelem neprijedou, a vite proc? Maji sraz s prateli civav na morave. Kazdy rok mam narozeniny ve stejny den (myslim datum) a oni na to zapomneli......no a to je asi pro me duvod nezapomenout na narozeniny pribuzneho a kvuli tomu mozna vynechat sraz klubu a omluvit se. Spousta lidi to doufam pochopi......nekdo mozna ne....

Guest Scratch
Odesláno

a vite jak to boli baseballovou holi.....to si potom holka zvykne na cokoli......

nic proti, ale neni to hul - je to palka - a uz zase trenuju a potaji doufam v to, ze se zase dostanu aspon do druhe ligy, casem....dalibuh.........

loni na soustredeni jsem na nadhazovaci stroj rozpulil palku o mic, necelych 68 mil v hodine z 16 metru, palku (zlomenou) mam doma vystavenou, morda to byla ukrutna, jeste ted kdyz si vzpomenu me fakt boli ruce :-), ale muzu rict, o korkovy mic jsem zlomil duralovou palku :D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ozzy56-46: prispevku mas dost, ucast nulovou, prispevku mam mene, ale ucast daleko vetsi, obcas se stane, ze nam to proste nevyjde, rad bych jel, i jsem inicoval navstevu pepita, ver ze to resim, ale je ve vetsi prdeli nez jsem si myslel, takze na narozky dcery se nevymlouvam, ale pochopim, kdyz se to nekomu stane.

Moje zkusenost? Slavim 25. narozeniny a moje segra s pritelem neprijedou, a vite proc? Maji sraz s prateli civav na morave. Kazdy rok mam narozeniny ve stejny den (myslim datum) a oni na to zapomneli......no a to je asi pro me duvod nezapomenout na narozeniny pribuzneho a kvuli tomu mozna vynechat sraz klubu a omluvit se. Spousta lidi to doufam pochopi......nekdo mozna ne....

nějak nechápu,co mají s účastí na srazech společného počty příspěvků,je mi jedno,kolik máš příspěvků a jakou máš účast, nakonec--je mi jedno,kolik mám příspěvků i já--klidně se můžou smazat:P

[upravil dne 14/1/10 ozzy56]

Guest Scratch
Odesláno

Premo diky

Ozzy: Placas nesmysly

hazis tady 50 procenty pritom zrusena neucast je tak kolem 5 procent

a kolikrat i ti co pisou ze neprijedou, tak dorazi treba jen na sobotu, nekteri dojedou i vlakem, kdyz se rozbije/proda auto.....

na sraze jsi v zivote nebyl jak pises, ale placas tady veci jako kdybys je vsechny organizoval.....

[upravil dne 13/1/2010 Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...