kopr Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 jaky mate nazor dat do plata subwoofer samozrejme bude v ozvučnici ale napadlo me ho umistit do plata aby byl videt a dat nahoru i basreflex a nebo je to lepsi to mit v kufru predpokladam ze oku to nic neudela ze ne ???? je to normal 30cm a rms kolem 120 diky za radu Citovat
mk405 Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 no vpodstatě proč ne. - bude mít o překážku méně tedy o sedadla (například v sedanu dost sedadla utlumí), takže by mohl lépe hrat - co se týče bassreflexu tak bude samo lepší směřovat do prostoru kabyny stejně jako membránu - je spíš otázka jak se ti podaří udělat tu ozvučnici, aby měla přijatelný tvar, byla utěsněná atd. - a hlavně jak to celé pořádně upevnit abyto v případě nehody neumlátilo všechny lidi v autě, přeci jen je to trochu těžké... - v sedanu by to asi bylo řešitelné ale v kombi a hacbacku si to moc představit nedokážu. víc mě nenapadá Citovat
kopr Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 no vize je takovato bedna by byla od podlahy a jeji vrchni dily by byl zaroven plato ukotveni us jsem resil jelikoz bednu ted v aute us mam a ukotvil jsem ji jak jsou drzaky sedacek tak tam jsme mel volny matky tak jsme toho vyuzil sice to zabere pul kufru ale vetsinou jezdim ve dvou a na stehovani to taky nemam naky lidi me od toho odrazujou ale rikam proc by to neslo kdys kamos ma muziku misto zadnich sedacek [upravil dne 13.10.2009 kopr] Citovat
mk405 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 kopr: v tom případě nevidím problém... peugeot09: a) přečti si to pořádně, b) spousta lidí to odsuzuje aníž by to kdy měli, neříkám že to musí vyhovovovat každému ale je to levné, nepřekáží bedna, neváží to metrák a když ti nevadí že tonetlačí a nejde tak do hloubek takse to dá, dle mého názoru na rock a kopavej bass je ok na taneční samo bude vhodnější bedna. můj názor:roker Citovat
peugeot09 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Kopavej bas a subwoofer v platě? Možná to tak úplně nechápu, ale bavíme se tu o tom samém, tedy o tom, že dotyčný chce dát reproduktor o průměru 12 palců do plata? Citovat
Sasula Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 pokud to bude kompletni ozvucnice, tzn i to co bude v plate bude v dreve, tak bych se toho nebal. avsak se me osobne prici rezani tech plechu a vseho jen pro sw pod oknem... 120W RMS velkou neplechu nenadela, ale ty ze to tam budes davat celkem srusne narusis pevnost auta v tech mistech, jelikoz ten plech tam z nejakeho duvodu je Citovat
mk405 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: peugeot09 Kopavej bas a subwoofer v platě? Možná to tak úplně nechápu, ale bavíme se tu o tom samém, tedy o tom, že dotyčný chce dát reproduktor o průměru 12 palců do plata? klasická reakce, hold to říkají všichni tak tak musí být... sám jsem vživotě neměl a neslýšel ale je to prostě do plata, že kopavej bas - pokud víš co je kopák u bicích a dokážeš si představit co je rock a jaké v něm jsou basy neměl by být problém představit si co jsem myslel. není to prostě tlak kterej tě vykopne z auta;) add freeair když se zvolí dobrej (např. pio) né nějaký **** a nebo sub do bedny, zohlední se objem kufru (např. pro Pio 12\" je ideál 400L), udělá se pořádný plato z 22mm MDF apořádně přidělá (né do že se jen vrazí do papundeklového plata) a je například v sedanu kde je kuft hodně izolovanej od zbytku auta tak to hraje slušně pro rock (ne basové orgie u taneční hudby to holt nedá). ne že se vezme rádoby sub odflákne instal a řekne se ono to nehraje můžu říci z vlastní skušenosti nebod jsem ho měl a později nahradil bedýnkou ale v sedanu prostě ten kufr bednu dost utlumí... add k tomu co chce kopr: nechce sub do plata ale udělat sub do ozvučnice kde sub a basreflex nedude směřovat do kufru ale skr plato do vnitřku auta, to jsi vyčít z toho co napsal mohl (k tomu freeairu to byla jen moje poznámka a názor) Citovat
309GT Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Já jsem měl v platě woofer je to tak 2roky zpátky.Není to jako v bedně že to rozkope celý auto a mlátí to do sedačky jako hluchej do vrat,ale na normální poslouchání to bylo dostačující.Záleží co dotyčný poslouchá,jestli chceš na tom poslouchat D\"n\"B nebo podobně,tak to dej do bedny,jestli rock,metal a podobně,tak ti to stačit nejspíš bude v pohodě Citovat
kopr Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 asi si nerozumime mam kratkou 306 a ne sedan zadnej plech tam neni a nebyl by v plate jako bez ozvucnice (bedny) abych to vysvetlil bylo by to jakoby bedna otocena repreaken nahoru a vrch bedny by byl zaroven plato Citovat
urdemala Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 to si ten reprák rovnou polož na sedačku a nemusíš řezat plato. krom toho ti to plato nebude vrzat a zvuk bude podobnej Citovat
mk405 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 urdemala: to si zkus sám uvidíš že zvuk nebude žádnej a reprát ti brzo umře;) Citovat
mk405 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: kopr asi si nerozumime mam kratkou 306 a ne sedan zadnej plech tam neni a nebyl by v plate jako bez ozvucnice (bedny) abych to vysvetlil bylo by to jakoby bedna otocena repreaken nahoru a vrch bedny by byl zaroven plato jj většina lidí si to vůbec nepřečte a jen tu hází výkřiky do tmy vklidu udělej to co chceš, bude to naprosto bez problémů Citovat
urdemala Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: mk405 urdemala: to si zkus sám uvidíš že zvuk nebude žádnej a reprát ti brzo umře;) správně, kápnuls na to. Citovat
kopr Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 jo jasny dik za rady jeste to poradne promislim a v zime se do toho dam akorat potrebuju nak vymyslet plato kdys bude bedna napevno a vrch udelam jako plato a budou v nem ovaly nepujde sklapet a udelam puvodni tvar tak do kufru tou skvirou nic nedam a kdys ho udelam kratsi tak tam zas bude videt tak to musim promyslet Citovat
mk405 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 rozděl plato na dvě části v té první pevné bude sub a obály (nezapomeň ovály oddělit od subu vlastní ozvučnicí) a druhou půlku sklopnou nebo vyndávací... Citovat
kopr Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 tahle moznost me us taky napadla subwofer bude uprostred a pod nim ozvučnice též na prostředku a vrch ozvučnice bude plato jak je us psano a ovaly budou jakoby vedle ozvučnice takze mimo v prostoru kufru Citovat
jodua Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Znamej to mel takhle udelany v Roveru 200 nepletu-li se. Mel danou ozvucnici na vysku tak, ze spodek mel oprenej o podlahu kufru a okraj byl vyriznut jako plato. Byl to taky hackback, jako 306. Zadnej problem nemel, vypadalo to pekne a dokonce to i hralo. Takze, kdyz budes mit dobrou ozvuvnici, tak neni co resit. Je skoro jedno, jak budes ozvucnici navrhovat, hlavne abys mel dobrou litraz. Hodne zdaru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.