Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte uz dlho ma stve jeden problem,ked idem dajme tomu 80km a udrziavam ze nehybem z plynovym pedalom,tak citim ako motor cuka a ked pridam tak motor normalne akceleruje a ked zase udrziavam tak zase cuka robi to aj ked je studeny motor aj teply.mam tam novu original lambda sondu.na diagnostike neukazalo nic.moze byt zanesene nejake cidlo?alebo skrtiaca klapka?inak ta klapka nemam sajnu v akom stave je nemal som ju este vonku.alebo ten krokovy motorcek?ale pokial som dobre pochopil tak to je na volnobeh je pravda ze niekedy sa mi kolisu otazky,ale to je fak asi 1mm hore a 1mm dole.moze to robit aj toto?? :mad: diki

Odesláno

skús pozreť plavák nádrži,tam je sítko,ja som tam mal taký bordel že mi v zime nešla nafta do čerpadla,niekde som dal aj foto:papa:papa:papa:papa:papa:papa :D:D:D

[upravil dne 11/10/09 robo 406]

Odesláno

fuu tak toto musim pozriet ci fakt nieje v tom problem,mam asi rok to auto a stale to cuka vela veci som pozrel ale toto som nepozeral!!a ked nie tak mozno skrtiaca klapka,ale teraz musim pozriet ten plavak!!!! ked urobim kukuc tak dam vediet!keby ,mal este medzi tym niekto nejakynapad dam vedie!!

Odesláno

ja som sa stým babral keď bolo -20stupňov vonku :grr:grr:grr ,keď ráno som bezdvôvode nenatoči káru :mad::mad::mad::,a deň pretím pohode :myslim:myslim:myslim

Odesláno

ešte by som pozrel filter čo som tam dal do krúžku ak to tam máš:myslim:myslim:myslim,a prívod paliva ku karburátoru má aký tlak ,aj to môže blbnúť:papa:papa:papa:papa

[upravil dne 12/10/09 robo 406]

post-0-1410961020396_thumb.jpg

Odesláno

toto co si ooznacil nieje nahodou palivovy filter?? dnes sa na to enda pozriet,lebo je tu take pocasie ze sa nic neda robit.dufam ze stvrtok bude lepsie,len nech neprsi!! :( inak diki fa foto

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

toto co si ooznacil nieje nahodou palivovy filter?? dnes sa na to enda pozriet,lebo je tu take pocasie ze sa nic neda robit.dufam ze stvrtok bude lepsie,len nech neprsi!! :( inak diki fa foto

je to filter ta sa nato pozry :papa:papa:papa
Odesláno

Ahoj,

mám stejný motor 2.0 , 16V . Měl jsem stejnou závadu : konstantní rychlost,konstantní otáčky - auto cuká.Jakmile se přidá plyn auto jede normálně.Mě navíc k tomu vypadávala palubovka , padal tachometr. Na diagnostice pochopitelně - nic.Po dlouhém zkoušení všeho možného - krokový motorek , filtry , příměsi do benzínu , svíčky , přeletování palubky atd , jsem vyměnil ZAPALOVACI RAMPU.

Vše se tím vyřešilo a je to OK.

Pokud můžeš sežeň někoho kdo má stejnou rampu a zkuste ji přehodit - práce cca 0,5h.

Odesláno

Čau.Mne robí to isté na 406 108kWBreak benzín.Vyskúšal ,vymenil,vyčistil som dosť vecí a stále cuká.Poradili mi STP na čistenie trisiek a palivového systému čo sa leje do benzínu.Nalejem a uvidím.

Odesláno

a skusil si urobit tu zapalovaciu listu? ja tankujem dost casto benzin w power a on obsahuje nejake latky co to cisti,tak nemalo by to byt zanesene.skus a potom daj vediet.tak vyzera ze to ma stym viac ludi problem, hmm

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...