Guest FIZOLA Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 ano(4 draty) všechno mam aj pripravu na omezovac a jak jsem už psal všechno sme propipaly meřakem. jo a jeste sme odpojily radio (nemam origo) prej neco tam řikal o komunykaci bsi nevim a v dia ho vypl. [upravil dne 7/1/14 18:58 od FIZOLA] Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 ok podivam pujdu tam za par minut tak jsem zvedavy dik zatim Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 tak jsem našel poistku č4 15A a je dobra ale nebylo tam F Citovat
HonzaZ Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Jj, to F je ve schematech a popisech. Dej mi VIN auta, ať mám jistotu že je to správně. Citovat
HonzaZ Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 tak ještě v jakém stavu je spínač na spojkovém pedálu? Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 ve vybornem! mel jsem ho v ruce pipal jsem ho v ruce i na pedalu. no když jsme koukaly na schemu tak spojkovy spinac vedl jeden kabel do BSI a jeden k moturku aditivace nadrže to je zaujimave ( doufam ze sem koukal dobre) a na dia spojkovy pedal nefunguje ani u kamosa a tomu tempomat jde... [upravil dne 7/1/14 20:42 od FIZOLA] Citovat
HonzaZ Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 OK, ale spínač spojky má jeden kablík + z pojistky F18 na BSI a druhý jde do ŘJ motoru. Když jsi byl na dia, testoval v ŘJ motoru brzdový spínač a i spojkový? Podle toho, co jsi psal mi připadá, jako by byl stále rozpojený 2. brzdový spínač nebo spojkový. Ještě mě napadlo, nemáš náhodou nějakou chybu v paměti závad v ŘJ motoru? Kontrolovali jste to? Citovat
HonzaZ Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Teď si vlastně uvědomuji, že hledám závady, ale vlastně nevím jak to bylo s tou aktivací na tom PP2000. Podařilo se mu to nakonfigurovat v ŘJ motoru, nebo ne? Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 jo testovaly jsme brzdovy a ukazoval ze funguje ,no spojkovy nejde ani u kamosa a tomu tempomat jde. jo chyba tam nejaka byla nejaka chyba komunikace ... ale to smazal a stejne to neslo . ja vyskoušim ješte jednou skontrolovat ten brzdovy jak pišes a uvidime. Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 ano podařilo i to potvrdil v pohode ale na displei pořat OFF Citovat
HonzaZ Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 myslím, zda se podařilo v ŘJ motoru nastavit regulace rychlosti - přítomen Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 no tak to nejsem si jisty no stale řikal ze je vše zapnute a sam se divil proc to nejde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.