Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ano(4 draty) všechno mam aj pripravu na omezovac a jak jsem už psal všechno sme propipaly meřakem. jo a jeste sme odpojily radio (nemam origo) prej neco tam řikal o komunykaci bsi nevim a v dia ho vypl.

[upravil dne 7/1/14 18:58 od FIZOLA]

Odesláno

ve vybornem! mel jsem ho v ruce pipal jsem ho v ruce i na pedalu. no když jsme koukaly na schemu tak spojkovy spinac vedl jeden kabel do BSI a jeden k moturku aditivace nadrže to je zaujimave :o ( doufam ze sem koukal dobre) a na dia spojkovy pedal nefunguje ani u kamosa a tomu tempomat jde...

[upravil dne 7/1/14 20:42 od FIZOLA]

Odesláno

OK, ale spínač spojky má jeden kablík + z pojistky F18 na BSI a druhý jde do ŘJ motoru. Když jsi byl na dia, testoval v ŘJ motoru brzdový spínač a i spojkový? Podle toho, co jsi psal mi připadá, jako by byl stále rozpojený 2. brzdový spínač nebo spojkový. Ještě mě napadlo, nemáš náhodou nějakou chybu v paměti závad v ŘJ motoru? Kontrolovali jste to?

Odesláno

Teď si vlastně uvědomuji, že hledám závady, ale vlastně nevím jak to bylo s tou aktivací na tom PP2000. Podařilo se mu to nakonfigurovat v ŘJ motoru, nebo ne?

Odesláno

jo testovaly jsme brzdovy a ukazoval ze funguje ,no spojkovy nejde ani u kamosa a tomu tempomat jde. jo chyba tam nejaka byla nejaka chyba komunikace ... ale to smazal a stejne to neslo . ja vyskoušim ješte jednou skontrolovat ten brzdovy jak pišes a uvidime.

Odesláno

ano podařilo i to potvrdil v pohode ale na displei pořat OFF

Odesláno

no tak to nejsem si jisty no stale řikal ze je vše zapnute a sam se divil proc to nejde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...