Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čau chci se zeptat.Jaký máte podsvícení budíků,a klima,a kapličky před řidičem.Já 807 03 zelený.Na některých foto a prospektech je červený.Na multi.se to dá měnit ale tady nevím dík:myslim

Odesláno

Dle mýho se s tím musíš smířit, tak je to daný z fabriky, taky jsem ctěl, to změnit, ale nebylo sil, a, času. Má úvaha byla , zelená a ??? ,

= modrá, ale nezkusil jsem, to, :roker:roker jdu hajnout . :xvul

Odesláno

Zelené podsvícení je pro model před faceliftem.I když na voze jsou jenom nepatrné změny.U nového modelu cca 09/2005 se přejmenovala se výbava,nový motor 2.0 HDI 16V 88 kW, 100 kW a 2.2 HDI 125kW.Ve voze je i jiné čalounění sedadel.Audio RD4 s vlastním menu a MP3 s anténou integrovanou do zadního bočního skla.Stěrače nemají vývod na ostřikovače a vůz má jen pár změn na kabátu.Nové jsou i klíče k vozu.Nejsou již ve tvaru vejce ale po novu jako dodnes.To jen pár rozdílů.Jenoduše zelené budíky ve voze od 07 /2002 do 09/ 2005.

Odesláno
Původně zaslal: piškotek

Zelené podsvícení je pro model před faceliftem.I když na voze jsou jenom nepatrné změny.U nového modelu cca 09/2005 se přejmenovala se výbava,nový motor 2.0 HDI 16V 88 kW, 100 kW a 2.2 HDI 125kW.Ve voze je i jiné čalounění sedadel.Audio RD4 s vlastním menu a MP3 s anténou integrovanou do zadního bočního skla.Stěrače nemají vývod na ostřikovače a vůz má jen pár změn na kabátu.Nové jsou i klíče k vozu.Nejsou již ve tvaru vejce ale po novu jako dodnes.To jen pár rozdílů.Jenoduše zelené budíky ve voze od 07 /2002 do 09/ 2005.

Piškotku, nemáš náhodou specifikace (takový ten list-dva A4, co je ke každému modelu u prodejců) z roku 2004-2005 (do 9/2005)? dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...