Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem byl na motokárrách a zapoměl jsem si vyndat mobil z kapsy...při 70 km/h mi vyletel z kapsy...naštěstí vše funguje bez problémů a výměna není drahá ani náročná...je to jen krycí sklo, ale zbytečná práce

533_Image00001.jpg

Odesláno

nasralo to hodne, ale sem rad ze ho muzu normalne pouzivat dal...jen to debilne vypada, ale jinak ho muzu normalne pouzivat :) to jedinny mi drzi pri zivote

Odesláno

a ničemu to nevasí když to je porupaný, když to mrdlo kámošovy ( sed si na něj ), tak se o to pak ještě pořezal, a musel to mít přelepený ozolepou

Odesláno

http://www.superkarting.cz/

Káry Honda GS 200 s automatickou převodovkou a závodním obutím. Tovární motokáry INDOR 200 výrobce MS Kart Šimák Prachatice. Nejrychlejší převod pro půjčovny – rychlost až 80km/h. Jsou určeny pro řízení dospělé osoby a nebo dětí cca od 10 let (130cm), kdy jsou na pedály použity speciální nástavce a do sedadel přidána podložka.

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

1250 v case denska 1:13:598, mužes si to zpočítat :) a jinak to se nezdá že jedeš tak rychle na tý motokáře, ale je to tak

1:13? no teda já to měl nejlíp za 1:25 ale je pravda že jsem tam byl zatím jen jednou :) Trať je to parádní ale docela záludná, hlavně je tam o hubu někoho předjíždět :D

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

předjíždět nejde, čekat na chybu :) víš my tam chodíme často...pulka se da projet pod plnym plynem...nekdy zajdem :)

No každopádně ta trať je perfektní, zkoušels ty buginy? My jsme předtím plánovali i PB, ale to nás ten týpek co mu patřej ty motokáry odkázal na jinýho maňase a ten v tu dobu co jsme chtěli my neměl čas :) Hlavně je to na docela dobrym místě, to bylo nějaký vojenský letiště nebo ne? sposta zašitejch hangárů tam je :)

Odesláno

Bydlím na slovanech, ale ve 3 pojedu z bor umejt auto do myčky naproti baumaxu na Rokycanský a pak pofrčim rovnou na bolevák :). na tý myčce budu tak v půl 4, tak můžeš tam taky dorazit... v SZ máš můj telefén ;)

Odesláno

Škoda že je ten sraz dneska od čtyř :( už něco mám, holt jindy:roll

Bývají ty srazy v plzni nějak periodicky, nebo je to jako spontánně? :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...