Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 3.0 - projekt "invisible" ))

Recommended Posts

Odesláno

diky. prahy jsou rovne, nechtel sem zadny zkrouceny, ale proste obycejny rovny prahy. puvodne sem mel myslenku \"prodlouzit\" original prahy, ale od ty sem ustoupil a dal tyhle. i tak si myslim ze to nevypada zle. :)

Odesláno

Moc dobře a profesně udělané a hlavně dělané od srdce + citem k vozidlu. Sama o sobě je 406 pěkné auto a V6 je doce dobrý motor. Poznal jsem to u Švejkovo 406 V6 coupé. Jen škoda, že to není pojízdné! Snad ted ,,blbec\" nezničil V6 !! Rád uvidím tvoji 406 v reálu :super.

:xvul na toho rádoby lakýrníky si pozvi Přemu;):bacha !!!

Odesláno

dekuju. no taky mi to trvalo, nebylo to ze dne na den, stalo mi to v garazi tak 2 mesice urcite, ale bylo potreba to udelat :). stim lakyrnikem uvidim. pockam si na rezultat, co vsechno je v motoru v pr... a pak budu neco konat. kazdopadne posledni tejden na nej mam takovej vztek, ze si snim poradim sam ;)

Odesláno

máš to opravdu moc pěný :) já osobně nejsem na nějaký tuningový nárazníky atd, ale tohle se mi líbí a ještě když si to dokážeš udělat doma sám :-) jinak taky by mně zajímala cena za ten duplex ?? má atest ? mám v plánu ten duplex předělat a sháním firmu co by to udělala s atestem :)

Odesláno

ok, cena byla nejakejch tusim 7600 za komplet, jen dva tlumice byli za 5400. do ruky mi k tomu nic nedal, ale tlumice jsou normalne schvaleny pro provoz, tak v tom nevidim zadnej problem :)

Odesláno

vim prd.. mechanik mi rika porad jen to, ze na tom dela. tahle nespolehlivost lidi me uz zacina vytacet. a to jsem si myslel, ze zrovna tenhle clovek je aspon natolik slusnej, ze mi zavola a treba mi i rekne, ze na to vubec nemel cas...... myslim si, ze pokud ji uvidim do vanoc tak budu rad. slusnej darek pod stromecek...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...