atsor Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 za mě-krása. dával jsi nový lak a podvozek Citovat
JardaMoj Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 za mě-krása. dával jsi nový lak a podvozek dik. predek ma komplet novej kabat a sou tam jen pruziny 40/40. uvidim jak dlouho to vydrzi... Citovat
733thunder Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Pekny kusok.Prosim ta,z coho je to lizatko na piatej strane? Citovat
JardaMoj Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 733thunder - dik, to lizo sem delal ze staryho narazniku ( www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=59898 ). bylo ale na prd v tom, ze to byl plast, takze sem se bal ze kdyz neco vezmu tak zlomim i naraznik, tak sel gumovej ze 607ky Citovat
733thunder Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Prepac za ,ale nevies ako by sadlo lizatko z Megana? Citovat
JardaMoj Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 to nevim, zkus pouzit mistni google treba ti neco najde Citovat
JardaMoj Odesláno 21. listopad 2011 Autor Odesláno 21. listopad 2011 tak pokracujeme dal.. rozhodnul jsem se pustit do komplet vyvareni prahu, to jsem ale jeste nevedel, ze jsou prozrany kompletne A i B sloupek, takze sem nakonec vyvaroval pulku auta.. z original prahu zbylo na kazdy strane tak 10 cm))). sam sem se divil, ze to auto jeste jezdi! .. ..bordel -- ... Vyvarovani se nakonec presunovalo na cely auto.. .. --- zdevastovana strecha.. ... .... gumoasfalt na novejch prahach ... stav auta a prahy delany na miru... ...spodek auta ... gumoasfalt ... .. kdyz sem videl v jakym stavu je auto, tak jsem nezustal jen u vareni .... .. Zadek auta sem zvednul zhruba o 2 cm nahoru, protoze s prodlouzenym naraznikem to nevypadalo dobre.. Jako dalsi vec, sem nechal udelat od pana Vytiska duplex, kterej je naprosto uzasnej... mazla fotka z telefonu ... .... ... ... Je to foceny telefonem, dalsi fotky budou jen lepsi a lepsi. Aby toho nebylo malo, tak mi ten blbej lakyrnik uvaril auto . takze ted se zase dela na motoru...... Citovat
čakom Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 nemám slov... fakt nádhere :potlesk:potlesk ten zadni nárazník si delal sam? ted si vezmeš tu moji? Citovat
Stifler Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Takže byl nakonec i celolak? Vypadá to fakt parádně. Staráš se o auto velmi dobře. [upravil dne 21.11.11 14:44 od Stifler] Citovat
JardaMoj Odesláno 21. listopad 2011 Autor Odesláno 21. listopad 2011 :D čakome, vsechno co je na tom aute udelany, sem delal sam. jen to vyvarovani sem delal s tatou. lak sem chtel udelat u znamyho, ale nechal sem se prekecat od svagra, ze mi nejakej jeho znamej nastrika auto za webovky, tak sem debil na to kejvnul a skoncilo to tak, ze auto je nepojizdny a lak sem si stejne zaplatil a neni to tak kvalitne nastrikany.... Jojo celolak, krome strechy, tam chci vymejslet jeste nejaky veci, ale uvidime jak to nakonec dopadne, treba ji necham dodatecne striknout... jeste je na tom aute ale spousta veci, poskladat interier, udelat folii na dvere mezi okna atd, ale me ted spis trapi ten motor... jinak dik za chvalu Citovat
čakom Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 prace si na tom udelal hodne. co s tím autem dělali že je nepojizdny? ten zadní narazník nema chybu Citovat
paul jane Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Tak to je peknej zadek tak snad se ti to povede doladit drzim palce. [upravil dne 21.11.2011 14:58 od paul jane] Citovat
JardaMoj Odesláno 21. listopad 2011 Autor Odesláno 21. listopad 2011 diky. taky sem si na tom zadku nejvic maknul.. prosim te, ten blbej lakyrnik asi zkousel jaky ma auto silu, mel studenej motor a vypada to na budto tesneni pod hlavou nebo dokonce hlava... Citovat
čakom Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 tak to bude ješte dost prace zacvaka to? Citovat
JardaMoj Odesláno 21. listopad 2011 Autor Odesláno 21. listopad 2011 vzhledem k tomu ze mi nebere telefon a je to obyvatel bejvalyho sovetskyho svazu, si nejsem jistej.. ale jen tak to nenecham.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.