Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 3.0 - projekt "invisible" ))

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno

733thunder - dik, to lizo sem delal ze staryho narazniku ( www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=59898 ). bylo ale na prd v tom, ze to byl plast, takze sem se bal ze kdyz neco vezmu tak zlomim i naraznik, tak sel gumovej ze 607ky

• O 9 měsíců později...
Odesláno

tak pokracujeme dal.. rozhodnul jsem se pustit do komplet vyvareni prahu, to jsem ale jeste nevedel, ze jsou prozrany kompletne A i B sloupek, takze sem nakonec vyvaroval pulku auta.. z original prahu zbylo na kazdy strane tak 10 cm))). sam sem se divil, ze to auto jeste jezdi!

1001113t.jpg

..

1001111p.jpg

..bordel

1001124y.jpg

--

1001114kj.jpg

...

Vyvarovani se nakonec presunovalo na cely auto..

..

img0724p.jpg

---

img0745u.jpg

zdevastovana strecha..

img0738qt.jpg

...

1001116w.jpg

....

gumoasfalt na novejch prahach

1001123.jpg

...

stav auta a prahy delany na miru...

1001125h.jpg

...spodek auta

1001053u.jpg

... gumoasfalt

1001059t.jpg

...

1001071l.jpg

..

kdyz sem videl v jakym stavu je auto, tak jsem nezustal jen u vareni

1001130h.jpg

....

1001131xj.jpg

..

1001137e.jpg

Zadek auta sem zvednul zhruba o 2 cm nahoru, protoze s prodlouzenym naraznikem to nevypadalo dobre..

Jako dalsi vec, sem nechal udelat od pana Vytiska duplex, kterej je naprosto uzasnej...

mazla fotka z telefonu

img0766kt.jpg

...

img0767b.jpg

....

img0779wa.jpg

...

30532624936280711631566.jpg

...

img0804uh.jpg

Je to foceny telefonem, dalsi fotky budou jen lepsi a lepsi.

Aby toho nebylo malo, tak mi ten blbej lakyrnik uvaril auto . takze ted se zase dela na motoru......

Odesláno

:D :D

čakome, vsechno co je na tom aute udelany, sem delal sam. :) jen to vyvarovani sem delal s tatou. lak sem chtel udelat u znamyho, ale nechal sem se prekecat od svagra, ze mi nejakej jeho znamej nastrika auto za webovky, tak sem debil na to kejvnul a skoncilo to tak, ze auto je nepojizdny a lak sem si stejne zaplatil a neni to tak kvalitne nastrikany.... :(

Jojo celolak, krome strechy, tam chci vymejslet jeste nejaky veci, ale uvidime jak to nakonec dopadne, treba ji necham dodatecne striknout... jeste je na tom aute ale spousta veci, poskladat interier, udelat folii na dvere mezi okna atd, ale me ted spis trapi ten motor... jinak dik za chvalu :)

Odesláno

diky. taky sem si na tom zadku nejvic maknul.. prosim te, ten blbej lakyrnik asi zkousel jaky ma auto silu, mel studenej motor a vypada to na budto tesneni pod hlavou nebo dokonce hlava...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...