Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chtěl bych se zeptat jaké mám použít lepidlo na dvoudílné kola?Ten co mi ty kola prodal tak mi řekl že to lepidlo pošle ale ted se pořát na něco vymlouvá.Pokud by jste nikdo věděl i kde se dá koupit tak to bude jedině dobře.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Myslím že by měl být střed s vnitřním límcem vcelku a vnější límec samostatně,nebo naopak:myslim

Kamarád má BBS RM dvoudílná a tam jsou límce v jednom kuse a je šroubovanej jen střed

Odesláno

Znamej resil RH 2 dilna a rikal ze nejlepsi byl cerny silikon, nevim jaky druh, ale lepil je na 2x protoze mu poprve utikaly a to je pakarna. sundavat zase obuti a nandavat

Odesláno

Dvoudílný nemají kam utíkat, mají \"vnitřek\" stejnek jako normální klasický elektrony.

aaafml.jpg

Trojdílný sou stejný, akorát \"zozřízlý\" hlavně aby se dal měnit límec. Tím fukem to pak může utíkat.

fd7c_12.JPG

post-20017-1233434698.jpg

[upravil dne 6/10/2009 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Dvoudílný nemají kam utíkat, mají \"vnitřek\" stejnek jako normální klasický elektrony.

aaafml.jpg

Trojdílný sou stejný, akorát \"zozřízlý\" hlavně aby se dal měnit límec. Tím fukem to pak může utíkat.

fd7c_12.JPG

post-20017-1233434698.jpg

[upravil dne 6/10/2009 Fusion]

:potlesk vyčerpávající....silikon možná funguje,ale mělo by se to lepit speciálnim lepidlem....ty moje třídílný Carliny jsou lepený nějakym bílym lepidlem,ale tady se řeší dvoudílný kola a ty se nelepí:super

Odesláno

samo, že se lepí i dvoudílná kola, jako třeba BBS RM kde je střed s vnitřním límcem vcelku a vnější límec samostatně, tak nechápu jaký RM má tvůj kámoš Martine :-), jinak samo, že se nelepí dvoudílná kola, kde je jen střed zvlášt ;-)

Odesláno
Původně zaslal: swedak

samo, že se lepí i dvoudílná kola, jako třeba BBS RM kde je střed s vnitřním límcem vcelku a vnější límec samostatně, tak nechápu jaký RM má tvůj kámoš Martine :-), jinak samo, že se nelepí dvoudílná kola, kde je jen střed zvlášt ;-)

omlouvám se nejsou to RM,ale RC....má je na bávu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...