Pavel-306 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Zdravim chtěl bych se zeptat jaké mám použít lepidlo na dvoudílné kola?Ten co mi ty kola prodal tak mi řekl že to lepidlo pošle ale ted se pořát na něco vymlouvá.Pokud by jste nikdo věděl i kde se dá koupit tak to bude jedině dobře. Citovat
marty777 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Původně zaslal: 309GT Lepidlo?Dvoudílná kola se šroubujou;) Lepí se až třídílná kola,dvoudílná mají oba límce vcelku,nebo ne? Citovat
309GT Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Myslím že by měl být střed s vnitřním límcem vcelku a vnější límec samostatně,nebo naopak:myslim Citovat
Pavel-306 Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 tak to nevim ale mám za to že se to slepit musí jinak to bude mezi tima šroubama ucházet Citovat
marty777 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Původně zaslal: 309GT Myslím že by měl být střed s vnitřním límcem vcelku a vnější límec samostatně,nebo naopak:myslim Kamarád má BBS RM dvoudílná a tam jsou límce v jednom kuse a je šroubovanej jen střed Citovat
Fusion Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Lepí se trojdílný a ne každej to umí. U těch dvoudílných se nelepí ale mám dojem že něaká \"podložka\" tam je. Zavolej http://www.autozivnas.cz/, určitě ti řekne přesně co a jak. Citovat
jodua Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Znamej resil RH 2 dilna a rikal ze nejlepsi byl cerny silikon, nevim jaky druh, ale lepil je na 2x protoze mu poprve utikaly a to je pakarna. sundavat zase obuti a nandavat Citovat
Fusion Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Dvoudílný nemají kam utíkat, mají \"vnitřek\" stejnek jako normální klasický elektrony. Trojdílný sou stejný, akorát \"zozřízlý\" hlavně aby se dal měnit límec. Tím fukem to pak může utíkat. [upravil dne 6/10/2009 Fusion] Citovat
marty777 Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Původně zaslal: Fusion Dvoudílný nemají kam utíkat, mají \"vnitřek\" stejnek jako normální klasický elektrony. Trojdílný sou stejný, akorát \"zozřízlý\" hlavně aby se dal měnit límec. Tím fukem to pak může utíkat. [upravil dne 6/10/2009 Fusion] vyčerpávající....silikon možná funguje,ale mělo by se to lepit speciálnim lepidlem....ty moje třídílný Carliny jsou lepený nějakym bílym lepidlem,ale tady se řeší dvoudílný kola a ty se nelepí Citovat
swedak Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 samo, že se lepí i dvoudílná kola, jako třeba BBS RM kde je střed s vnitřním límcem vcelku a vnější límec samostatně, tak nechápu jaký RM má tvůj kámoš Martine :-), jinak samo, že se nelepí dvoudílná kola, kde je jen střed zvlášt ;-) Citovat
marty777 Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Původně zaslal: swedak samo, že se lepí i dvoudílná kola, jako třeba BBS RM kde je střed s vnitřním límcem vcelku a vnější límec samostatně, tak nechápu jaký RM má tvůj kámoš Martine :-), jinak samo, že se nelepí dvoudílná kola, kde je jen střed zvlášt ;-) omlouvám se nejsou to RM,ale RC....má je na bávu Citovat
Pavel-306 Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 a mužete poradi jaký lepidlo nebo silikon mám použít?? Citovat
swedak Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 červený lepidlo na motory (místo těsnění) v tubě jako silikon Citovat
Pavel-306 Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 dik:super a co vubec tvoje 306ka?Stavíš nový model nebo je to prodaný? Citovat
swedak Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 měl jsem tenhle rok nějaký líný obdobý , tak jsem to na rok zavřel, ale ted už do toho zase řežu, ale vracim se spíš do seriovýho vzhledu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.