Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

s1600: s hudbou co som tam dal a potom aj predal,to malo 1220Kg,ked som ju vybral tak som sa dostal na seriovych 1165Kg

A dalej pokracujem:rezerva s drzakom 18Kg,zadne sedacky 21Kg,zadne plato s reprakmi 5Kg,zadny potah v kufri mal 5Kg teraz ma 2Kg,vyfuk komplet nerez je lahsi cca 10Kg,predne sedanky L 18Kg a P 16Kg tie budem menit za L 5Kg + P 5Kg,povodne kola 15ky 68Kg teraz 58Kg,volant je lahsi o 2Kg,von pojde kompresor klimy 10Kg+chladic cca 2.5Kg....

Odesláno
Původně zaslal: Capy

sprinty ne. tedka s kamarádem dodělávám závodního favorita skupiny SE-1400 obdoba N-ka. A měl se stavět druhej jenže kamarád do mě začal hustit že bych to nebyl já kdybych neměl peugeota. Tak zjištuju co by bylo hodně podobný k fávu aby mezi náma nebyl takovej rozdíl takže 306 1,4 je ideál velikostí k fávu jen ta váha ale zase je výhoda v deci objemu navíc. Je tam toho víc na vyndání takže výsledná váha by snad nebyla tak hrozná - stejně se tam navaří hromada trubek:mrk

No dej si bacha protože pokud se podíváš na váhy závodních peugeotů -sice 2,0l tak se s váhou nedostanou pod 950 kg,což je brutalita o proti závodní feldě - cca 640kg a podotýkám,že felda je o 100kg od výroby těžší než fávo.

No a jak jsem ti už kdysi psal nejlepší volba je suzuki swift 1,3gti 101koní v základu a váha něco okolo 780kg,. Na to se prostě škodovka nechytá. :super

Herdec se opakuji že ??:blablabla

[upravil dne 16/12/09 derek]

Odesláno

No jinač moje 306 gti má podle techničáku 1230kg - tak uvidím na kolik to sundám ted přes zimu,jak ji budu celou rozdělávat a odlehčovat - jestli se dostanu na 1050kg tak budu rád,ale to asi neklapne,no necháme se překvapit..

dám ti potom vědět na kolik se mi to podaří sundat...:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...