Guest Kamif Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Tak se mi rozsvítily kontrolky abs/esp spolu s diagnostikou motoru.Pak začal motor dělat paseku,několikrát se mi stalo, že mi chcípl na volnoběh nebo to jelo jenom krokem, bez jakékoli reakce na sešlápnutý pedál plynu. Byl jsem teda v servisu na diagnostice a prý mám špatnou klapku sání. Nová 10 tisíc Zajímalo by mně co na té klapce může být špatného..... měl jsem to rozdělané a odporové dráhy vypadají celkem dobře,nějak moc sedřené se mi nezdají. Jinak tam vlastně nic co by mohlo dělat problémy není. Možná motorek, ale to se mi moc nezdá. Máte s tím někdo zkušenost? Myslím,že jsem tu kdysi někde na fóru viděl, že někdo vyřazoval jednu odporovou dráhu z provozu, protože byla vadná, ale nemůžu to najít. A taky se chci zeptat jestli se nedá sehnat někde něco levnějšího...Dík Citovat
twoolf Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 no, muže odejít snímač a nebo je prostě jen zasviněná... Než 10 tis. nejdřív bych to vyndal a pořádně pročistil, může se ti totiž třeba jen zasekávat. Měl jsem Vectru 16 a bylo to tipická závada... Citovat
hudy Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 zasrana klapka je tady casty problem! takze poradne vycistit a pak uvidis. Citovat
Guest Kamif Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 No to bylo to první co jsem udělal..Pořádně sem ji vyčistil,rozebral,opatrně očistil odporové dráhy...Nepomohlo. Pak znovu rozebral, trošku přihnul kartáčky, dva dny v poho a pak znovu pípání ABS/ESP. Jezdim každý den stejnou trasu a stejnej kopec, a je zajimave pozorovat, jak se někdy táhnu na trojku a někdy nevím jestli zařadit pětku. Citovat
twoolf Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 v tom pripadku jeste promerit drahy ohmetrem - jestli tam nebudou skoky, coz by mohl byt prodreny drat, nebo mizernej dotek. Ze by se to uplne vys.alo se mi nechce verit, par benzinu jsem mel a nikdy nic, az na moji nemeckou lasku vectru - to byl hyper s.ac.. Citovat
Guest Kamif Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 No to budu muset sehnat někoho kdo to umí proměřit, já sem na to levej...nebo je na to něký jednoduchý návod? Taky se mi to moc nezdá,že by se zasekávala jen tak...nikde nedrhne a vypadá jak nová. Mechanická závada to asik nebude Citovat
twoolf Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 tak to je trochu past.... proste tam vrazis ohmetr a budeš hýbat klapkou. Závislost by mela byt linearni, nesmí to cukat. Pokud bude klapka OK, pak kabeláž. Zkusit konektory od klapky až k BSI. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.