kujon106 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Mně se to celkově nelíbí, ale hlavní je že se to líbí tobě Citovat
majty Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 mne se teda libilo to predchozi... to bylo naprosto super ! tohle se mi nelibi Citovat
jakub106GTI Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 nemáš fotky když na to svítí slunce??? chtěl bych vidět ty barvy jaké to dělá - dal bych jiná kola a bude to super Citovat
kukikuk Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 Bohuzel fotku za slunicka nemam, uz na to nebylo pocasi. Musite pockat az z jara zas no . Jinak kola budu davat urcite 18 a snizovat podvozek. Tedkon v nejblizsi dobe se chystam na duplex a dalsi drobne upravy, ale bohuzel nemam tolik casu delat porad na svem. Citovat
kukikuk Odesláno 27. říjen 2009 Autor Odesláno 27. říjen 2009 Tak a uz se me delaj tlumice na duplex. Brzo budu na silnicich vice slyset . Citovat
kukikuk Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 Tak uz mam hotove tlumice na sve coupe. Ted uz si jen najit cas je tam napasovat a navarit. Uz se nemuzu dockat az budu mit volnou chvilku je tam soupnout [upravil dne 8/11/09 kukikuk] Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: kukikuk Tak uz mam hotove tlumice na sve coupe. Ted uz si jen najit cas je tam napasovat a navarit. Uz se nemuzu dockat az budu mit volnou chvilku je tam soupnout Hmm koukám, že Honza měl zase práci. Snad budeš tak spokojený jako já. Citovat
kukikuk Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 Mas take vejfuky od nej? A otevrenej nebo jak to mas udelany. Spokojenost? Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Původně zaslal: kukikuk Mas take vejfuky od nej? Spokojenost? Mám, plus ještě minimálně 2 kluci tady z fóra a ani jeden z nás si nestěžuje. S okolím už je to horší. Citovat
kukikuk Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 Tak konecne mam tlumice na aute....to to trvalo najit si na to ten casek :D, ale efekt paradni a zvuk take moc spica, jsem spokojen. [upravil dne 11/12/09 kukikuk] Citovat
mindwipe Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 to auto hadze rozne farby ako chameleon.. ale vyzera to zaujimavo.. inac pekne tlmice.. len vsimam ze to 406 mas este stale nejako nakrivo.. Citovat
jozefsv Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 pravdupovediac sa mi toto auto nepaci,vela veci co by som si na auto nikdy nedal.a hlavne na sk totalne nepouzitelne.za kridlo,folie by mi zobrali okamzite tp.a ake mam stastie poslednu dobu na fizlov s pokutami tak neee Citovat
kovi306 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Původně zaslal: honza406 výfuky pěkný ,ale ten sušák na prádlo to myslíš to křídlo? :D:D:D:D:D:D Citovat
winco Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 jo mysli to kridlo:D ani mne sa neako moc nepači to auto je proste šporťak a limuzina v jednom to sa neda len tak nacapiť kridlo na hociake auto a ešte k tomu hentake velke Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Hmm ten duplex se k tomu hodí. Citovat
Guest NiKi406 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 jeeej ďalšie coupé. Teba som zaregistroval az teraz ..pekne to mas.. Ake mas folie v predu dvojky? A nezaregistroval som aky to mas motor dnu? Zvuk to ma pekny s vyfukmi vsak?... Citovat
Guest NiKi406 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 inac... ta biela moze byt, svetla su peknucke.. ale to kridlo podla mna kazi IMIDZ celemu autu.. ale tisic ludi, tisic chuti.. kazdy ma svoj styl, svoje chutky.. tak tebe sa to moze pacit. ale je to peknucke Citovat
kukikuk Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 Motor to mam 3.0 a folie mam vsude 20ky a spokojenost. Take to coupe mas pekne ;o), ten zadni naraznik sem mel na predchozim coupe a pekne to k tomu slo, i ten predni naraznik se me libi, ale je asi delsi o kus, tak bych to pak uz nejspis nemohl snizit a to by me vadilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.