Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Bohuzel fotku za slunicka nemam, uz na to nebylo pocasi. Musite pockat az z jara zas no :D. Jinak kola budu davat urcite 18 a snizovat podvozek. Tedkon v nejblizsi dobe se chystam na duplex a dalsi drobne upravy, ale bohuzel nemam tolik casu delat porad na svem.

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak uz mam hotove tlumice na sve coupe. Ted uz si jen najit cas je tam napasovat a navarit. Uz se nemuzu dockat az budu mit volnou chvilku je tam soupnout :D

[upravil dne 8/11/09 kukikuk]

post-0-14109610798488_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: kukikuk

Tak uz mam hotove tlumice na sve coupe. Ted uz si jen najit cas je tam napasovat a navarit. Uz se nemuzu dockat az budu mit volnou chvilku je tam soupnout :D

Hmm koukám, že Honza měl zase práci. :D Snad budeš tak spokojený jako já. ;)

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Tak konecne mam tlumice na aute....to to trvalo najit si na to ten casek :D:D, ale efekt paradni a zvuk take moc spica, jsem spokojen.

[upravil dne 11/12/09 kukikuk]

post-0-14109611462176_thumb.jpg

Odesláno

pravdupovediac sa mi toto auto nepaci,vela veci co by som si na auto nikdy nedal.a hlavne na sk totalne nepouzitelne.za kridlo,folie by mi zobrali okamzite tp.a ake mam stastie poslednu dobu na fizlov s pokutami tak neee

Odesláno

jo mysli to kridlo:D ani mne sa neako moc nepači to auto je proste šporťak a limuzina v jednom to sa neda len tak nacapiť kridlo na hociake auto a ešte k tomu hentake velke

Odesláno

jeeej ďalšie coupé. Teba som zaregistroval az teraz ..pekne to mas.. Ake mas folie v predu dvojky?

A nezaregistroval som aky to mas motor dnu? Zvuk to ma pekny s vyfukmi vsak?...

Odesláno

inac... ta biela moze byt, svetla su peknucke.. ale to kridlo podla mna kazi IMIDZ celemu autu.. ale tisic ludi, tisic chuti.. kazdy ma svoj styl, svoje chutky.. tak tebe sa to moze pacit. ale je to peknucke

Odesláno

Motor to mam 3.0 a folie mam vsude 20ky a spokojenost. Take to coupe mas pekne ;o), ten zadni naraznik sem mel na predchozim coupe a pekne to k tomu slo, i ten predni naraznik se me libi, ale je asi delsi o kus, tak bych to pak uz nejspis nemohl snizit a to by me vadilo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...