lukáš.t Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 na filtru nemá cenu šetřit,používám od FRAMU Citovat
kodajz Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 dobrý poznatek, díky za info. Radši ten svůj taky rychle vyměním, než se něco stane. Citovat
Chepp Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 jj vymen... preci jenom kupovat cidlo za 4tis... neni zrovna moc odbrej job... teda u kelly skoro za 5tsi... hehe... to ten filtr za to stoji. Citovat
ajven Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Nazdar, ozývam sa po dlhšej dobe. Mám svojho Pažouta už 4 roky. Od začiatku to trochu kolísalo, ale pred dvoma rokmi som začal pridávať aditívum do nafty tak mi to prestalo kolísať. Zhruba po pre dvoma mesiacmi mi začalo kolísať po naštartovaní ako keby to išlo aj na 3 valce. Bolo to dosť nepríjemné. Pomohla mi výmena DRV ventila. Kúpil som síce použitý, ale zatiaľ šlape OK. Tak ak to niekomu pomôže budem rád. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.