Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidičky mám pár dotazů se kterýmy bych potřeboval pomoct od zkušenějších.

na obrázku dole bych potřeboval vědět zda když odstraním vyznačenou folii nebo jak bych to nazval abych se dostal do dveří tak co například vy jestli jste už něco podobného prováděli tam dali zpátky?čím ste to přilepili zpátky ,Co jste přilepili zpátky a podobně.

dvered.th.jpg

a na dalším obrázku bych potřeboval vědět jak bych sundal křídlo páč ho potřebuju dát do stejné barvy auta a nevím zda je tam přilepené nebo přidělané jiným způsobem protože od minulého majitele vypadá jak natřené temperama

dsc00129k.th.jpg

Děkuji předem.

Odesláno

Do těch dveří normálně udělej ďuru a pak to zalep. A co se křádla týče, tak drží na 4 šroubech zevnitř. 2 jakoby nad zadnim 3. brzdovym světlem a 2 v rozích.

Odesláno

to myslíš to celý strhnout??? a čim bych to pak měl zalepit a jakej matroš případně použít pač pochybuju že by se mi to podařilo dolu dostat vcelku je to docela v rozkladnym stavu.

Odesláno

tak dveře se povedlo vyřešit ale to křídlo bych potřeboval drobet podrobnějc poradit

na prvnich dvou obrázcích sou rohy u kufru kde mi Kujon106 psal že maj bejt 2 ze 4 šroubu který to drží ale nevidim je tam a na třetí fotce je 3.brzdoví kde by měli bejt zbylí dva ale tam sem moc nevěděl jak se dostat abych něco neulomil jen postranach toho plastu sou dvě plastový krytky který nevim jestli zatlačit nebo vyndat nebo jak jinak se tam dostat ...prosím o pomoc.

Rohy:

sdc11110w.th.jpg

sdc11111n.th.jpg

3.brzdoví:

sdc11112w.th.jpg

Odesláno

jsou tam dve zaslepky - cislo 37 a pod nimi maticka c. 36 , 38 jsou nejake podlozky, nejspis samolepici ( to neni v katalogu specifikovano)

[upravil dne 7/10/09 Ferry]

post-0-1410961016752_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem se dostal pod 3.brzdové a zjistil s velkou dávkou nasranosti že ani tam nejsou žádné šroubky které by drželi křídlo takže je tam nejspíš nalepený nebo už nevim a nemám tucha jak ho sundám a nastříkám asi budu muset přímo přidělaný nebo fakt nevim....sorry za kvalitu bral sem to telefonem

dsc00132a.th.jpg

[upravil dne 11/10/09 Achilo]

[upravil dne 11/10/09 Achilo]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...