apfelix Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 nevim jestli už to tu někde nebylo, ae určitě stojí za pohled http://auto.bazos.cz/inzerat/4266977/tuning-peugeot-306.php Citovat
Qcko Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Nepoprem ze sa nadrel, ale dat 250000 za take auto, to asi nie . . . V celku pekna je, ale tie svetla zo 406 mi tam akosi nejdu, za to tie zadne z 206 to urobili fakt zaujimave:super Citovat
Meldik Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 me se zase naopak predni svetla libi, ale zadek ne.... Citovat
Voighta Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 je,dával jsem odkaz v jednom vlákně v sekci tuning Citovat
dolly1010 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 To bych si radši prostřelil koleno Ty dveře, to je podle mě šílenost - nechal bych někoho zajet do garáže a nechat ho vylíst Repráky si do auta můžu koupit zvlášť - né za čtvrt mega U rádia a toho LCDčka to samý - Aukro toho je plný A na zbytek stačí 20kilo kitu a kýbl bílýho primalexu ...jo a navíc se mi to nelíbí [upravil dne 1.10. 09 dolly1010] Citovat
kovi306 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 jj tu znám ta je v novým čísle Autosport a tuning moc pěkná Citovat
Medvěd Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Úplně bezcenné auto, možná o nulu míň by byla cena reálnější, ale čtvrt míče za tohle může dát fakt jen opravdový nadšenec. Citovat
Dakie Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 tohle fórum je plný lidí, kteří uměj jen kritizovat co.. Zkustě udělat něco takovýho vy, podle sebe. To asi nebude tak lehký.. Typická česká povaha, všechno jen pomluvit Citovat
Pllaša Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Je to pekny a mel sem i moznost to videt na vlastni oci+poslechnout si music ale tolik penez bych do toho nedal_!! Citovat
309GT Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Původně zaslal: Dakie tohle fórum je plný lidí, kteří uměj jen kritizovat co.. Zkustě udělat něco takovýho vy, podle sebe. To asi nebude tak lehký.. Typická česká povaha, všechno jen pomluvit :potlesk Citovat
Dakie Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Původně zaslal: Pllaša Je to pekny a mel sem i moznost to videt na vlastni oci+poslechnout si music ale tolik penez bych do toho nedal_!! plně souhlasím s tím, že to auto prostě nemá takovou hodnotu, teda má, ale jen pro toho člověka, kterej do toho investoval a strávil čas s opravama.. bohužel jakákoliv úprava auta je prodělečná, to si musí každej, kdo do toho jde uvědomit.. ale pro mě je tuning o dost lepší koníček než sedět v hospodě a utrácet prachy za chlast - to si radši koupím něco pěkného na auto a mám z toho radost.. Citovat
309GT Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Tuning je určitě \"nevratná\" investice (co se týká financí),ale když člověk dělá auto tak mu to roste jako dítě a to taky něco stojí.Určitě to auto bude hodně těžko prodávat za čtvrt mega,ale není to nemožné,vím o docela dost případech kdy se auto prodalo za požadovanou majitelovu cenu do zahraničí někomu,kdo dokáže ocenit práci druhých nebo se auto podařilo vyměnit za jiné auto třeba v té hodnotě co požaduje majitel,ale nejjistější je to auto (pokud to jde) dát do origo stavu a prodat díly,pak se vrátí většinou alespoň část peněz....Je to na hodně dlouhé povídání při zimních večerech....než tady slintat kraviny je lepší jít do garáže udělat něco na svém autě,třeba přeleštit kola:P.... Citovat
oni Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Nazdar dakie, konecne si zacal prispivat na foru. K tomu tematu je zbytecny se vyjadrovat, uz sem se doma u kompu narozciloval dost, ted se zacnou lidi ohanet tim, ze to je forum a k tomu je prave urcene. skoda pismenek na monitoru. To auto ma sve - a sve +, ale urco bych ho nehanil. Citovat
309GT Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Ono je taky dost divočina posuzovat auto jen z fotky,viděl jsem ho párkrát naživo a je na něm vidět opravdu kus dobře odvedené práce a myslím že řešit tu cenu toho auta anižby se k tomu mohl vyjádřit majitel je trochu mimo mísu.Navíc myslím že to tu nejví hodnotí lidé kteří viděli jen tady ty fotky,né jak někde jede nebo stojí na srazu.....Ty peníze bych za 306ku asi nedal,ale né proto že si myslím že je to moc (navíc se dá určitě dohodnout bez hudby a kol jako většina aut) ale proto,že já bych si nikdy nekoupil auto které je už jakkoli upravené....doufám že mě tu teď nesežerete:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Původně zaslal: dolly1010 To bych si radši prostřelil koleno Ty dveře, to je podle mě šílenost - nechal bych někoho zajet do garáže a nechat ho vylíst Repráky si do auta můžu koupit zvlášť - né za čtvrt mega U rádia a toho LCDčka to samý - Aukro toho je plný A na zbytek stačí 20kilo kitu a kýbl bílýho primalexu ...jo a navíc se mi to nelíbí [upravil dne 1.10. 09 dolly1010] Dolly, tak ja ty auto privezu, a dovezu ty i ten kyt treba 30 kilo, a i ten primalex, a sem zvedavej, jak mi to udelas. Sou to blbe keci. Taky tuningu nejak extra neholduji, ale tady je videt velmi pekna prace, nekoho, kdo tomu rozumi. Klidne bzch ho prirovnal k martymu ... Akurat nekemu se vic liby martyho auto, nekemu vic tohle, a nekomu se neliby ani jedno. Je to vec vkusu. Ale hovorit, ze na tohle staci par korun, a vse je hotove .... A i s tou hudbou, sem zvedav, jak by ty ti veci s aukra hrali :D :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.