Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Předpokládám, že to máš v beňoši na ropáka by to bylo sakra hodně.Ta váha dnešních aut si žádá svoje i ve spotřebě.Asi je dobré si nastavit podpis, vyhneš se různým nejasnostem.

Odesláno

Máš pravdu. Relatívne veľké a ťažké na ten motor. No ako som už inde spomínal nie som Schumacher. Ale čo je na tom najhoršie, že na minimálne 95% využíva pažoutíka moja drahá polovička:grr a ja si ho dokonca musím od nej požičiavať:grr:grr:grr. Z toho ma raz \"klepne pepka\".

Odesláno

Aké muchy? To že páčka blinkrov ma vie vytočiť do nepríčetnosti veľmi rýchlo vykompenzuje po zastavení a vystúpení z auta pohľad naň. Odváži sa mi niekto protirečiť:xvul Ak áno okamžite tasím \"ňákou bambitku\":roker

Odesláno

aj mne sa to auto paci :mrk ale je fakt, ze som sa rozpraval s X majitelmi francuzov z PSA a vacsina presla z japoncov a tam o servise ani nepoculi a so svojimi terajsimi milacikmi stale nieco riesia...a vravia, ze francuza uz nikdy...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám auto zatím přes měsíc, najeto cca. 1300 km, kombinace 35% město, 25% dálnice a 40% okresky, počítač mi ukazuje 6,1 l/100 km ale podle mých propočtů to vychází cca na 5,9 l/100 km. Podotýkám že plně využívám komfortu vozu - klima, radio, světla, tempomat... tudíž až vypnu klima, bude to lepší, ostatní se používá furt.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Vcera poobede (nedela) som opat isiel Kosice->Bratislava (spodna trasa). Na kazdom rohu hliadka a radar pocas celej cesty (novodoba taktika doprvej policie - zacinaju cihat v nedelu okolo 14:00 na vychode Slovenska a kazdu hodinu presunu radary o trosku na zapad, tak, aby v co mozno najvacsiej miere sledovali huf cestovatelov, ktori po vikende prichadzju do Bratislavy).

Hustota hliadok sa prejavila na spotrebe - po prichode do BA som mal priemer 5.0 l/100 km :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jel jsem v létě do Chorvatska tam a zpět 2480km se 4členou posádkou a plným kufrem a zapnutou klimoškou spotřeba 4.8L. Ale jinak u nás jezdím tak za 6,5-6,7 kombinovaná

2,0HDI 79Kw

Odesláno

Chlapi, poradte mi jak to delate.......... Ja mam kombinovanou porad kolem 6,5-7l, sice jezdim tak 80% po meste, takze mi to prijde docela dobry (auto nijak nesetrim), ale kdyz tady ctu ty cifry, pripada mi, ze je to nejak moc. Ve ctyrech s plnym autem do Chorvatska jsem to dal za 5,8l.

Odesláno
Původně zaslal: Kosta1

Chlapi, poradte mi jak to delate.......... Ja mam kombinovanou porad kolem 6,5-7l, sice jezdim tak 80% po meste, takze mi to prijde docela dobry (auto nijak nesetrim), ale kdyz tady ctu ty cifry, pripada mi, ze je to nejak moc. Ve ctyrech s plnym autem do Chorvatska jsem to dal za 5,8l.

No jestli jezdíš 80% město a máš 6,5-7 l, tak to je dobrý, protože HDI ve městě docela papají. A ve čtyřech Chorvatsko za 5,8l při využití technických vymožeností-radio, klima.... a nešetřílkovský jiízdě je taky dobrý. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Kosta1

jsem na tom stejně a už to neřeším:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...