Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 rok později...
Odesláno

Takže jsem konečně dorekonstruoval knihu jízd naší P307SW 1.6 HDi/80 kW od konce ledna 2006 až dosud.

Po ujetí prvních více než 20 000 km tak z toho vychází průměrná spotřeba 5.0 l/100 km (z toho cca 50 % po dálnicích) - a to včetně mnoha hodin stání se zapnutým motorem a klimatizací v teplejších jarních dnech, kdy jsem to auto využíval jako klimatizovanou kancelář.

Na dálnici při 130 km/h to se zapnutou klimatizací žere něco k 6 l/100 km, mimo dálnice a Prahu to při klidné \"předpisové\" jízdě \"žere\" i s klimatizací zcela běžně pod 4 l/100 km... a z toho pak vychází výše zmiňovaný průměr:)

[upravil dne 23.7.06 LubošK]

Odesláno

1,6 benzín; 80kW; spotřeba kolem 7,5

Ale počítač většinou ukazuje méně, těch 7,5 je po ježdění od plné do plné nádrže.

Jak jste na tom vy ostatní s rozdílem mezi počítačem a realitou? Já to mám někdy i litr rozdíl a to jak nahoru, tak i dolu.

Odesláno

Údaj z PC 5,1l, propočtem při tankování do plné nádrže 5,4 l, v mém případě z dalšího sledování je po rozsvícení hladového oka v nádrži zásoba min. 40 km / ty jsem absolvoval/ a cca 2 l / ty vyšly z doplnění do plné.Údaj o dojezdu byl 115 km, asi trochu nadsazený nebo je zbytek v nádrži o nějaké to deci vyšší.Spotřeba je pro všechny režimy provozu, max. v německu bez problému přes 200 km/hod. V té chvíli údaj na PC ukazoval 14,1 l, jednalo se o dobu cca 30 vt. jízdy s nějakým pokusem o odečet parametrů.

Odesláno

Tento vikend Zilina-Praha-Zilina cca. 860km na 53litrov nafty = 6.1l/100km, väcsina po dialniciach 130-150km/h rychlostou a nonstop klima, takze :super

Jo, a pocitac ukazoval 6.3l/100km

[upravil dne 24.7.06 DanculD]

Odesláno

zial poslednych 300 km iba mesto, aj to len same popojazdovanie - staviam - takze to poznate, taku hlupost, hentaku hlupost kazdu chvilku, aj nejaky naklad do kufrika, takze nieco cez 8l, benzin 1.6 16V

normalne kombinovane 50:50 6,8 a vylozene pohodicka a tempomatik na 100vke tesne pod 6. Rekord som mal 4,8 ale to sa uz nedalo nazvat jazdou...ale zase som mal v kufri celne sklo na 307, preto ta spotreba a opatrnost :D nepredbiehal som nic, iba ja som bol predbiehany

Odesláno

Po městě a při příměstském ježdění 6,5l/100km, je zajmavé, že manželka, které je spotřeba šumafuk dokážě udělat ještě o dvě desetiny méně:myslim. Přišel jsem na to, že le lepší se při rozjezdech nebát plynu a pak už jen udržovat požadovanou rychlost, než se plynule pomalu rozjíždět.

Odesláno
Původně zaslal: Sagic

Původně zaslal: Zdenáll

307 hdi jezdím za 4,76 l/100km:super

To je hezký, tak to ti to vychází na 47,6 l/100km, móc hezký :D

iteligentní peugeoticta pochopííí:rokernooonooo ty punťo si se někdy neupsal cooo???:P koukám že ale mne to neva pááč máte asi místo nouhou protéézy cooo?:mrk:potlesk

[upravil dne 31.7.06 Zdenáll]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...