Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jakubisko,v

tak jsem se také číhnul a k tlačítku vedeou také vodiče a dokonce na nich naměřím napětí ale pochybuju že mám ESP , že jsou někde vyvedené vodiče přece neznamená že ta věc tam je ne ?? vodiče mi taky vedou na to místo kde je tlačítko pro alarm a alarm nemam (nebo tam není aspon to tlačítko ) , a jestli bych mohl otázku pro ty co mají ESP ale nemají tlačítko jestli se jim při startování rosvítí kontrolka ESP ?

Mám ESP a nemám tlačítko, kontrolka sa mi rozsvieti vždy pri štarte ale v zápätí zhasne...

Odesláno

tak jsem se stavil na diagnostice a ta se s ESP spojila , tak tam asi je , a to nemam tlačítko ani mi tam nesvítí ta kontrolka při startu , no a na těch kabelech co vedou k tomu konektoru kde má bejt to tlačítko pro ESP je nějakejch 13 volt tak asi prostě stačí koupit tlačítko a mělo by se dát vypnout , ne ? :myslim

Odesláno

Pravdepodobne áno, aspoň podľa toho čo sa tu o tom popísalo. Skôr než zháňať tlačítko rdšej si ho od niekoho požičať či to bude fungovať ale u mňa na okolí ho nikto nemá..:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...