HonzaZ Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Dle service boxu 6554F4 cena cca 560,- Czk. Citovat
jarson Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: jakubisko,v tak jsem se také číhnul a k tlačítku vedeou také vodiče a dokonce na nich naměřím napětí ale pochybuju že mám ESP , že jsou někde vyvedené vodiče přece neznamená že ta věc tam je ne ?? vodiče mi taky vedou na to místo kde je tlačítko pro alarm a alarm nemam (nebo tam není aspon to tlačítko ) , a jestli bych mohl otázku pro ty co mají ESP ale nemají tlačítko jestli se jim při startování rosvítí kontrolka ESP ? Mám ESP a nemám tlačítko, kontrolka sa mi rozsvieti vždy pri štarte ale v zápätí zhasne... Citovat
jakubisko,v Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 tak jsem se stavil na diagnostice a ta se s ESP spojila , tak tam asi je , a to nemam tlačítko ani mi tam nesvítí ta kontrolka při startu , no a na těch kabelech co vedou k tomu konektoru kde má bejt to tlačítko pro ESP je nějakejch 13 volt tak asi prostě stačí koupit tlačítko a mělo by se dát vypnout , ne ? Citovat
jarson Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Pravdepodobne áno, aspoň podľa toho čo sa tu o tom popísalo. Skôr než zháňať tlačítko rdšej si ho od niekoho požičať či to bude fungovať ale u mňa na okolí ho nikto nemá.. Citovat
jakubisko,v Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 já si poradím snad .... přece jen škola v oboru elektro , tlačítko zmáknu , proměřím a uvidím , ale zase jestli to nebude jasny tak to nebudu nějak pokoušet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.