AnotherOne Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Mohol by mi niektorý servisman-zásobovač potvrdiť alebo vyvrátiť tvrdenie tunajšieho servisu, že zadné čidlá ABS na 407 sú nedostatkový dovar a viaznu ich dodávky. Tvrdia mi, že od augusta (srpen) už majú štyroch čakateľov a čidlá im stále už vyše mesiaca nechodia. Je to tunajšie špecifikum? Citovat
čakom Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 jj je to tak. je tam problém se zásobováním mame objednaný 3 a stale čekáme. [upravil dne 29.9.2009 čakom] Citovat
Přema Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 To mi povídej......já musel sehnat použitý.......zrovna včera sem ho měnil..... Jj je to tak je to těžce nedostatkový zboží...... Citovat
Přema Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Jo a ten kdo hodně používá origo navigaci a nejde mu ESP(ASR,ABS) ať počítá s tím že mu navi nepůjde vůbec dobře...ona totiž bere s čidel na kolech rychlost a směr......(na vlastní kůži sem zabloudil):D Citovat
elton Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Ta origo navigace nebere rychlost ze satelitu jako přenosná? Citovat
Přema Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Taky mě to udivilo ale dle mých zkušeností NE........(nebo možná bere ale potřebuje k přesnému výpočtu i čidla na kolech bo GPSka myslím že měří co cca 20m) a 20m třeba na kruháči je docela dost.....mě kruháč šipka na navigaci přesně projíždí tak jak aktuálně jedu po kruháči.....to by myslím s GPSky asi nebylo tak přesné..... Citovat
AnotherOne Odesláno 29. září 2009 Autor Odesláno 29. září 2009 Tak to pozerám, že som mal pred polrokom celkom šťastie, keď mi odišlo prvé čidlo. Na druhý deň mi ho vymenili. A to mám o mesiac termín STK, teda aby som stihol dovtedy opravu. Inak mi príde domov šek s pokutou. [upravil dne 29.9.2009 AnotherOne] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.