Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Čidlá ABS na 407mu -nedostatkový tovar?

Recommended Posts

Odesláno

Mohol by mi niektorý servisman-zásobovač potvrdiť alebo vyvrátiť tvrdenie tunajšieho servisu, že zadné čidlá ABS na 407 sú nedostatkový dovar a viaznu ich dodávky. Tvrdia mi, že od augusta (srpen) už majú štyroch čakateľov a čidlá im stále už vyše mesiaca nechodia. Je to tunajšie špecifikum? :bacha

Odesláno

Jo a ten kdo hodně používá origo navigaci a nejde mu ESP(ASR,ABS) ať počítá s tím že mu navi nepůjde vůbec dobře...ona totiž bere s čidel na kolech rychlost a směr......(na vlastní kůži sem zabloudil):D:D

Odesláno

Taky mě to udivilo ale dle mých zkušeností NE........(nebo možná bere ale potřebuje k přesnému výpočtu i čidla na kolech bo GPSka myslím že měří co cca 20m) a 20m třeba na kruháči je docela dost.....mě kruháč šipka na navigaci přesně projíždí tak jak aktuálně jedu po kruháči.....to by myslím s GPSky asi nebylo tak přesné.....

Odesláno

Tak to pozerám, že som mal pred polrokom celkom šťastie, keď mi odišlo prvé čidlo. Na druhý deň mi ho vymenili. A to mám o mesiac termín STK, teda aby som stihol dovtedy opravu. Inak mi príde domov šek s pokutou.

[upravil dne 29.9.2009 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...