Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám P405 STi (1991, 88Kw, 1.9 benzín) a asi problém se startováním: Občas se při startování otočí motor několikát pomalu a hodně \"ztuha\", než naskočí.

Totéž jsem řešil před půl rokem (tehdy jednou nechytil vůbec) a tehdy byla baterka OK, startér vyndal, zkontroloval a vyčistil (a nic nenašel) elektrikář, vyměnili mi tehdy jen očko na + baterce a zdálo se, že všechno v pohodě.

Setkal jste se někdo s něčím takovým?? Nevíte, kde ještě může být problém?? (mimo baterku, kontakt na baterce a starér) Díky, Tomáš

Odesláno

skus prekostrit motor alebo rovno starter a uvidis ci to pomoze, zober 10mm2 lano (kabel) pripoj na baterku a pod srubu startera (samozrejme s ockami najlepsie) a skus nastartovat, odporucam nieco co nemusis kupovat, od nejakeho elektrikara zozenies, alebo kabel zo zvaracky pouzi, lebo sa to sprava ako keby mal slaby vykon, ale kedze pises ze je baterka aj starter ok, tak potom cestou mozes mat velky odpor niekde, je to uz starsie auto a moze byt niekde skorodovany prechod ukostrenia, pri startovani je velka zataz a moze to robit hluposti

Odesláno

A nemáš špatnej předstih?pokud ti s ním někdo šteloval.Pokud dáš málo předstihu pálí motor až na horní úvrati a je z toho problém.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

EXI.60 to by mu blblo stále a on píše \"Občas se při startování otočí motor několikát pomalu a hodně \"ztuha\", než naskočí.\"

tak to bude na 80%starter-vypadá to na uhlíky nebo cívku
Odesláno

Zdar, díky moc za všechny rady - auto jsem nakonec dal do servisu (p. Halva na Harfě, zatím mohu vřele doporučit), tam mi startér ještě pochválili (prý startoval i na 8V) a vyměnili mi baterku.

Měl jsem tam 2.5 roku StarLine, zátěž. Teď je tam Bosch, tak snad OK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...