Tomáš K. Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Zdravím, mám P405 STi (1991, 88Kw, 1.9 benzín) a asi problém se startováním: Občas se při startování otočí motor několikát pomalu a hodně \"ztuha\", než naskočí. Totéž jsem řešil před půl rokem (tehdy jednou nechytil vůbec) a tehdy byla baterka OK, startér vyndal, zkontroloval a vyčistil (a nic nenašel) elektrikář, vyměnili mi tehdy jen očko na + baterce a zdálo se, že všechno v pohodě. Setkal jste se někdo s něčím takovým?? Nevíte, kde ještě může být problém?? (mimo baterku, kontakt na baterce a starér) Díky, Tomáš Citovat
jozos Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 asi kladie motor starteru velky odpor a preto sa toci pomaly...., bud ma velky odpor vodna pumpa, olejove cerpadlo, alebo nieco ine... Citovat
labinko Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 skus prekostrit motor alebo rovno starter a uvidis ci to pomoze, zober 10mm2 lano (kabel) pripoj na baterku a pod srubu startera (samozrejme s ockami najlepsie) a skus nastartovat, odporucam nieco co nemusis kupovat, od nejakeho elektrikara zozenies, alebo kabel zo zvaracky pouzi, lebo sa to sprava ako keby mal slaby vykon, ale kedze pises ze je baterka aj starter ok, tak potom cestou mozes mat velky odpor niekde, je to uz starsie auto a moze byt niekde skorodovany prechod ukostrenia, pri startovani je velka zataz a moze to robit hluposti Citovat
pastorek Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Tiež by som začal kontrolou ukostrenia motora. Dajú sa kúpiť i ukostrovacie pásiky. Je to plochý pletenec s medenných drôtov a s očkami na koncoch. Citovat
EXI.60 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 A nemáš špatnej předstih?pokud ti s ním někdo šteloval.Pokud dáš málo předstihu pálí motor až na horní úvrati a je z toho problém. Citovat
pastorek Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 EXI.60 to by mu blblo stále a on píše \"Občas se při startování otočí motor několikát pomalu a hodně \"ztuha\", než naskočí.\" Citovat
EXI.60 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Původně zaslal: pastorek EXI.60 to by mu blblo stále a on píše \"Občas se při startování otočí motor několikát pomalu a hodně \"ztuha\", než naskočí.\" tak to bude na 80%starter-vypadá to na uhlíky nebo cívku Citovat
Tomáš K. Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 Zdar, díky moc za všechny rady - auto jsem nakonec dal do servisu (p. Halva na Harfě, zatím mohu vřele doporučit), tam mi startér ještě pochválili (prý startoval i na 8V) a vyměnili mi baterku. Měl jsem tam 2.5 roku StarLine, zátěž. Teď je tam Bosch, tak snad OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.