Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nabíjení navigace funguje 100%, spíš si myslím, že tam máš jinou zásuvku, máš auto přece jenom o něco novější, tak tam třeba dali něco jiného.

Guest mischko11
Odesláno

to mas riadnu haluz ja tam mam zapalovac vytiahnem ho a zapojim nabijacku na mob a v pohode to nabijacize to fnuguje ako zasuvka :super

Odesláno
Původně zaslal: Mishanthrope

Já musím napájení od navigace vždycky zasunout do zásuvky silou až nadoraz, jinak to taky nenabíjí. Tak jestli to nebude jen tohle :myslim.

To mě nenapadlo, jít na to silou, zítra vyzkouším.

Odesláno

Ruka už se mě uzdravuje, tak začínám přemýšlet nad úpravami, v první řadě bych chtěl upravit černé, nelakované lišty a rámečky mlhovek a to buď to je nechat nalakovat na černo, nebo nalakovat jenom barvou na plast, plničem a potáhnout to do karbonové folie od 3M. Finančně je ta karbonová folie o něco dražší, než jenom lakování, ale je to zajímavý nápad, co navrhujete?

lak.jpg

Odesláno

Mno, asi to nechám jenom nalakovat, ten karbon, byl jenom nápad, ale je pravda, že karbonovou folii má na autě kdekdo, jenom nevím, jestli to nechám nalakovat lakem, metalízou a nebo perletí. Asi uvidím podle ceny.

Ty stříbrné kolečka kolem mlhovek nechám tak jak jsou jenom ty plástové černé rámečky nechám nalakovat.

Odesláno

Nazdarek oprava s tym naraznikom a vyrezanim diery na rc vyfuk je to oznacene len na tych klasickych naraznikoch co maju myslim trendy, a na narazniku typu ako ma 1.6 thp 150 koni tam to neni nevem preco ale je jasne ze vypilit sa to da

Odesláno
Původně zaslal: mischko11

Nazdarek oprava s tym naraznikom a vyrezanim diery na rc vyfuk je to oznacene len na tych klasickych naraznikoch co maju myslim trendy, a na narazniku typu ako ma 1.6 thp 150 koni tam to neni nevem preco ale je jasne ze vypilit sa to da

Tak trendy nárazník mám, takže to bude jednodušší, ale i tak nemůžu sehnat RC výfuk, takže zatím to bohužel není aktuální.

Odesláno

Přemýšlel jsem, že bych nechal ušít novou koženou manžetu na řadící páku, u toho samého týpka, co mě dělal v autě čalounění. Jenom se nemůžu rozhodnout, jestli mám použít černou kůži a prošít kontrastní nití, nebo použít světlou kůži, když mám celý interiér světlý, co myslíte???

[upravil dne 17/7/10 207James]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...