pipistrel Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 musi davat. lebo inak sa nezohreje zapalovat. skus normalne pri nastartovanom motore zapnut navigaciu do zasuvky a uvidis. idem to skusit do mojho. [upravil dne 5/7/10 pipistrel] Citovat
207James Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 Tak zapalovač hřeje (po 3 letech jsem to zkusil poprvé) ale navigace se nenabíjí. Citovat
pipistrel Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 takze ja teraz skusil navigaciu a nabija normalne v poho. Mozno mas aj pokazeny kabel nabijaci. Neviem. Citovat
207James Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 Nabíjení navigace funguje 100%, spíš si myslím, že tam máš jinou zásuvku, máš auto přece jenom o něco novější, tak tam třeba dali něco jiného. Citovat
pipistrel Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 myslis? neviem ci to bude tym. iba ak pozrieme presne podla vin cisla aky diel nam tam ide. a podla toho porovname ci to je ten isty alebo nie. pozriem ten moj. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 to mas riadnu haluz ja tam mam zapalovac vytiahnem ho a zapojim nabijacku na mob a v pohode to nabijacize to fnuguje ako zasuvka Citovat
pipistrel Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 no mne naslo podla vin presne toto. musi to fungovat na 100 percent Citovat
207James Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 Auto jsem zavezl do garáže, tak to mám asi fakt pech, ale možná je tam zoxidovaný nějaký kontakt, protože jsem to 3 roky nepoužil. Citovat
pipistrel Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 tak ja som tu zasuvku tiez nepouzil odkedy mam auto ale ako vravim funguje Citovat
Mishanthrope Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Já musím napájení od navigace vždycky zasunout do zásuvky silou až nadoraz, jinak to taky nenabíjí. Tak jestli to nebude jen tohle . Citovat
207James Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 Původně zaslal: Mishanthrope Já musím napájení od navigace vždycky zasunout do zásuvky silou až nadoraz, jinak to taky nenabíjí. Tak jestli to nebude jen tohle . To mě nenapadlo, jít na to silou, zítra vyzkouším. Citovat
207James Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 Závada opravena:), bylo potřeba tu zásuvku lehce popravit jemným šmirglem, protože to bylo lehce zoxidované a už to funguje. Citovat
207James Odesláno 10. červenec 2010 Autor Odesláno 10. červenec 2010 Ruka už se mě uzdravuje, tak začínám přemýšlet nad úpravami, v první řadě bych chtěl upravit černé, nelakované lišty a rámečky mlhovek a to buď to je nechat nalakovat na černo, nebo nalakovat jenom barvou na plast, plničem a potáhnout to do karbonové folie od 3M. Finančně je ta karbonová folie o něco dražší, než jenom lakování, ale je to zajímavý nápad, co navrhujete? Citovat
antal Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 Za mna určite to nechat nalakovat na čierno,tiež to tak budem robit.Ten karbon by podla mna vyzeral možno tuzersky Citovat
pipistrel Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 ja sa tiez priklanam k nalakovaniu. a chces aj hmlovky dat na cierno? Citovat
207James Odesláno 11. červenec 2010 Autor Odesláno 11. červenec 2010 Mno, asi to nechám jenom nalakovat, ten karbon, byl jenom nápad, ale je pravda, že karbonovou folii má na autě kdekdo, jenom nevím, jestli to nechám nalakovat lakem, metalízou a nebo perletí. Asi uvidím podle ceny. Ty stříbrné kolečka kolem mlhovek nechám tak jak jsou jenom ty plástové černé rámečky nechám nalakovat. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 Nazdarek oprava s tym naraznikom a vyrezanim diery na rc vyfuk je to oznacene len na tych klasickych naraznikoch co maju myslim trendy, a na narazniku typu ako ma 1.6 thp 150 koni tam to neni nevem preco ale je jasne ze vypilit sa to da Citovat
207James Odesláno 17. červenec 2010 Autor Odesláno 17. červenec 2010 Původně zaslal: mischko11 Nazdarek oprava s tym naraznikom a vyrezanim diery na rc vyfuk je to oznacene len na tych klasickych naraznikoch co maju myslim trendy, a na narazniku typu ako ma 1.6 thp 150 koni tam to neni nevem preco ale je jasne ze vypilit sa to da Tak trendy nárazník mám, takže to bude jednodušší, ale i tak nemůžu sehnat RC výfuk, takže zatím to bohužel není aktuální. Citovat
207James Odesláno 17. červenec 2010 Autor Odesláno 17. červenec 2010 Přemýšlel jsem, že bych nechal ušít novou koženou manžetu na řadící páku, u toho samého týpka, co mě dělal v autě čalounění. Jenom se nemůžu rozhodnout, jestli mám použít černou kůži a prošít kontrastní nití, nebo použít světlou kůži, když mám celý interiér světlý, co myslíte??? [upravil dne 17/7/10 207James] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.