Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mno co už, musím tiše závidět:D, kdybys někde ten výfuk z RC viděl, tak mě dej vědět, hned bych ho vzal, jak se mně zahojí ruka tak asi sundám přední nárazník a nechám nalakovat nelakované plasty v nárazníku na černou metlu, nebo perleť. Lištu na zadním nárazníku a hranu na předním nárazníku, kde je po svařování asi půl centimetru černá čmouha nechám nalakovat až podle toho, jestli seženu výfuk a nalakoval bych i rámeček, protože mě samotný rámeček asi nikdo nenalakuje. Ještě uvažuju o zadních parkovacích asistentech, ale auto je docela krátké a okna veliké, tak asi budu šetřit na něco jiného.

Guest mischko11
Odesláno

no rozdiel je viditelny na naraznikoch typu sport alebo ten co ma RC

Odesláno

Díky za radu, kde si našel takové obrázky? Těch 2 126,10,- Kč za rámeček je cena v ServiceBoxu. Hmm, podle toho odkazu vychází na 29€, což je bezva cena, teď už jenom sehnat RC výfuk:D. Myslím si, že zaoblení nárazníku bude stejné jak pro RC tak pro klasický zadní nárazník, jenom tam nebude ta díra, ale ta se dá vyřezat, rámeček nalakovat a přivařit nebo lepidlem na plast přilepit.

Odesláno

tie obrazky su taktiez v serviceboxe, ale pristupne len pre servisakov, pravdepodobne v nejakej montaznej dokumentacii ;)

udajne klasickej naraznik (mozno len nejake typy novsie, alebo starsie), ktore nemaju diru pro vyfuk tak tie maju zevnitr oznacenej misto vyrezu , perforovanej, nebo jenom nejak oznacenej... ocisti zevnitr a koukni ;)

Odesláno

Hlavně RC výfuk potřebuje větší díru, než oválný výfuk z 1.6, vidím to tak, že koupím rámeček, upravím podle toho nárazník a koupím podobnou koncovku, protože RC výfuk asi neseženu.

Buga: Tebe ta úprava nárazníku čeká dřív, jak koupíš ten rámeček, tak prosím změř jak je široký, abych věděl, jak širokou koncovku si můžu dovolit koupit.

Guest mischko11
Odesláno

ziadny strach mal som

naraznik dole a je tam pekne oznacene co mas vypilit koli tomu ramiku

[upravil dne 17/7/10 mischko11]

Odesláno

To je dobře, že je to tam naznačené, protože nevím jak bych ten výřez trefil, rámeček už taky vím, kde koupit, teď by bodlo sehnat RC výfuk :D, pokud ho neseženu do podzimního srazu, tak koupím podobnou koncovku a bude to, protože RC výfuk sháním už rok a nic.

[upravil dne 29/6/10 207James]

Odesláno

no ja som videl jeden RC vyfuk mozno vlani koncom roka 2009 vo viedni predaval niekto a potom druhy krat teraz, minuly tyzden :) ale to fakt musi asi clovek mat stastie, alebo kukat ebay kazdy 2 dni...

@mischko11: nevedel som ze aj nas naraznik ma oznacene kde a ako to rozsirit na RC typ.. som myslel ze len tie maju oznacene ktore nemaju vobec vyrezanu dieru...

Odesláno
Původně zaslal: sedlo

Zdravím ctěl bych se zeptat kam si umístil moduly na ty HID Xenony?

Ten dekl, který těsní světla jsem provrtal, Měl jsem takovou sadu, která má gumu, která se zasune do toho otvoru jsem provrtal a moduly jsem potom samořezkou přidělal na různé plasty, co jsou v motorovém prostoru, ale existují i tenké HID moduly, které se dají celé schovat do světla.

Odesláno

V neděli jsem jel ke známým do Olomouce, jelikož neznám Olomouc, tak jsem si vzal GPS navigaci a zjistil, jsem, že nemám v autě zásuvku na 12V abych tu GPS mohl nabíjet. Na service boxu stojí zásuvka 252,60,- Kč, což není moc, mohl bych sice koupit neoriginál ale origo tam bude sedět 100% a nemusí se upravovat, jenom s tím zapojením nechci jezdit do Peugeotu, protože to je jenom zásuvka, proto se chci zeptat, nevíte někdo odkud tam natáhnou kabeláž a kam ji zapojit?

zasuvka.jpg

Odesláno
Původně zaslal: pipistrel

ako to ze nemas? ani v popolniku? ja nemam v popolniku zapalovac ale 12V zasuvka tam je.

Já tam mám ten nesmyslný zapalovač a popelník, kdybych alespoň kouřil, tak bych to využil:D.

Odesláno
Původně zaslal: pipistrel

tak je potom niekde chyba v tej zasuvku. zapalovac zohreje?

To netuším, ten jsem v životě nezkoušel. U Forda to tak fungovalo, že tam byla zásuvka i zapalovač, ale u Citroena je to tak, že je tam zapalovač, ale ten taky nedává žádné napětí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...