Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no určitě to jde, ale lepší varianta by byla koupit v elektru výhybky za pár kaček a napojit každé zvlášt.. Ohledně tlumení můžu potvrdit- uplně jiný poslech

Odesláno

Právě když jsem kupoval repro, tak jsem celkem dlouho vybíral, několik na sobě nezávislých lidí mě potvrdilo, že pokud mám 165mm repro, které má 45W RMS, tak rozdíl mezi výhybkou a kondenzátorem nepoznám. Jinak když jsem to v autě proměřoval, tak to výškové origo repro bylo asi taky zapojené s kondenzátorem bez výhybky, protože kabeláž mezi středobasem a výškou má malý odpor. Snad se zítra zadaří a celé to zapojím.

Tady jsou fotky nově nalakovaných lišt:

dsc00303m.th.jpg

dsc00302ig.th.jpg

Zadní tapec

dsc00305kl.th.jpg

Po oddělání tapecu do vypadá takto:

dsc00312p.th.jpg

Pod reprem byla jenom nějaká deka:

dsc00313ix.th.jpg

Za dekou není vůbec nic, kromě jednoho malého černého kousku něčeho, co rezonancím vůbec nezabraňovalo, je tam jenom 1,5mm plech

dsc00314tu.th.jpg

Zadní repro, je až neuvěřitelné, jak mělo malý magnet a jak bylo lehké, proto abych ho oddělal je potřeba odvrtat nýty, na kterých je přidělané:

dsc00315pt.th.jpg

Po oddělání repra zbude takový otvor, aby to nebylo jednoduché, tak není kulatý a má naspodu plošku, kterou je potřeba upilovat, aby tam nové repro sedlo:

dsc00316k.th.jpg

Upraveno:

dsc00317hr.th.jpg

Vytlumeno a nahozeno repro, tlumil jsem to i za reprem do výšky kam jsem se jenom dostal:

dsc00318xq.th.jpg

S výběrem místa pro uložení zadních výškových repro jsem se inspiroval z fotek jak to udělal Sobol.

Před:

dsc00309ma.th.jpg

Po:

dsc00310q.th.jpg

Detail:

dsc00311m.th.jpg

Vytlumené přední dveře, chtěl jsem to tlumit ze vnitř, tak jako zadní dveře, ale nemohl jsem žádným způsobem vydělat stahování okna, tak jsem to vytlumil zvenku, tak jako všichni:

dsc00321on.th.jpg

Chtěl jsem to zapojit už dnes, ale jelikož mají repro jiné konektory, jako kabeláž v autě, tak bych to musel střihnout a zapájet „na tvrdo“, ale to se mě jaksi nezdálo, takže si zítra půjčím krimpovací kleště a nacvaknu si tam stejné konektory jaké jsou na repru, spojím to a celé to zatavím do bužírky.

Odesláno

vidím že s tím výškáčem jsi se inspiroval do stejného místa :P:super, máš je ještě k náklopení? já jsem vybral výškáče s možností naklopení- lépe pak směřují výšky dopředu.... k vytlumení zadního repra je špatný přístup ale chce to ohnout ruku ;) s šikovností to lze vytlumit až po okno... Jaké zadní repro jsi volil? mě ty herty s 16,5cm velikostí šly špatně do otvoru který je 16 cm.. musel jsem zvětšovat ať to nepne

Odesláno

Dopředu i dozadu jsem kupoval stejné repro 165mm http://www.audioland.cz/alpine/alpine-sxe-1750s-tip-.html slyšel jsem je hrát a hodně lidí mě je doporučovalo, vzadu je trochu problém je dostat do otvorů, ale když se ta ploška naspodu upiluje, tak se tam vlezou přesně. Tlumil jsem to až po okno, ruku jsem strčil do otvoru po repro a nějak jsem to válečkem přitlačil, špatné bylo, když mě do auta vletěl sršeň začal jsem ho z auta vyhánět a málem jsem si zlomil v tom otvoru ruku.:D

Odesláno

koukam se ti stavaji nehody se srsnem jako mne..mne se vzdycky neco takoveho stane a moji nlbosti si vzdycky neco provedu at se jedna o praci v zamestnani nebo rizeni..sobol potvrdi ze:-D jin ak auto paradni a upravy taky:aut

Odesláno

Repro jsem zapojil:potlesk a interiér zpět v autě. Je až neuvěřitelné, kolik se té hudbě přidalo bassů, s origo reprem jsem měl na rádiu zapnuté bassy na 9 z 9 stupňů, teď mám zapnuté na 3 z 9 stupňů a krásně to duní, takže když budu kupovat subwoofer do kufru, tak mnohem menší, než jsem původně plánoval.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nějaké aktuální foto (i když jsem to fotil asi před 2 týdny).

p1110614.th.jpg

p1110619.th.jpg

Přemýšlím, jestli přece jenom trochu nesnížím podvozek, hlavně v zadu se mě to zdá strašně vysoko:

p1110613.th.jpg

Zadní světla ještě předfaceliftové, ale včera mě dorazily faceliftové:

p1110615.th.jpg

Interiér čalouněný alcantarou:

Pod volantem je ještě nová páčka k tempomatu, zapomněl jsem to sem napsat, ale nechal jsem si přidělat tempomat už v prosinci:

p1110609.th.jpg

p1110632u.th.jpg

p1110634.th.jpg

p1110611b.th.jpg

p1110635.th.jpg

I zadek se čalounil:

p1110612.th.jpg

p1110638.th.jpg

Zadní plato taky:

p1110637.th.jpg

Odesláno
Původně zaslal: buga

hmm..to mas take original calunenie? vyzera fakt no.1 :mrk:super

to takto predavali tuto farbu s calunenim?

Čalounění je dodělávané, alcantaru nabízí Peugeot jenom na 207RC, ale jenom šedou, já jsem koupil alcantaru ve slevě tady http://eminentinterier.cz/vzornik.html, za poloviční cenu cca 8bm, za tu dnešní cenu bych to už asi nekupoval, čalounil mě to jeden borec co mě spousta lidí doporučovala http://www.tuning-auto.wbs.cz/foto.html, je šikovný a má rozumné ceny. To co jsem chtěl očalounit jsem z auta vydělal v dodávce dovezl i alcantarou a on mě to očalounil.

Odesláno
Původně zaslal: buga

sakra, lutujem ze som vlani neobjednal tuto oranzovu farbu rodicom, coolova ziva farba, doprdeleee :fnuk

Mno když máš oranžovou barvu tak se na to nedají dát žádné chromované věci, protože tam nevyniknou, a nedají se na to dát ani žádné polepy, chtěl jsem dát na bok auta polepy lva a číslo 207 ale žádná barva krom černé na tom nevynikne. Mě se zase líbí bílá barva v kombinaci s černými koly, jinak díky za pochvalu.

Odesláno

Tak dneska jsem nahodil na auto origo faceliftované zadní světla, prozatím jenom na zkoušku abych zjistil, jestli nejsou z CC. Světla sedí perfektně, všechny LEDky svítí, levé světlo už je vyleštěné a na autě je už na stálo, pravé světlo budu leštit zítra, jelikož obě světla měly čmouhy hlavně z myčky, nějaké foto hodím, jak to bude nahozené na stálo.

Odesláno

tak ja reknu, ze esteze mas tu farbu, protze mne se nepaci nejakej tie velke polepy, ovsem kdyz si neplanoval polepy leva na bok z edicie Le Mans :P

a mne se taky nepacia chromove doplnky, to auto je takhle perfektni!!!:super

Odesláno

Díky za pochvalu, chtěl jsem teď na autě pracovat ale trochu mě to překazily přeřezané šlachy v ruce, takže teď mám na minimálně 3 týdny stopku. Nejbližší a asi poslední plány jsou:

1. Nalakovat lištu na zadním nárazníku (chtěl jsem to nalakovat do černé perleti, ale nakonec jsem se rozhodl to nalakovat do barvy auta)

2. Upravit zadní nárazník tak abych mohl namontovat koncovku výfuku, chtěl bych vyřezat oblouk a kolem toho vykytovat rámeček, tak jako na verzi RC

3. Nalakovat lištu a rámečky mlhovek (krom těch stříbrných kruhů) na předním nárazníku černou perletí

4. Lehké snížení, ale toto bude asi největší oříšek, protože se prodává min snížení o 30mm a s tím nenajedu do garáže, takže zbývá stavitelný podvozek a do toho investovat nebudu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...