207James Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 nemáš za co, jinak pokud budeš chtít sundávat přední nárazník, tak tady mám ještě jeden \"návod\". Citovat
207James Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 Tak teď se chystám lakovat boční lišty na autě, ale nevím, jak je dostat dolů. Na serviceboxu jsem si našel i obrázek, kde je to rozkreslené, mělo by se to jenom vyškubnout, zkoušel jsem to, ale drží to tam jako čert. I když povolím jeden ten \"cvok\" tak se nemůžu nijak dostat k těm dalším. Oddělávali jste to někdo??? Citovat
pipistrel Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 drzi to tam na tych klipoch c. 11 musis to len vytrhnut opatrne. ale lepsie je si zaobstarat alebo kupit nejake nahradne ked sa nahodou zlomia. Citovat
Sobol Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 to bude chtít 3-4 šroubováky zabalit do hadry, dva lidi a současně zapáčit.. a půjde to hladce.. Citovat
207James Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 Šroubováky mě taky napadli, ale ty lišty jsou extrémně přitlačené na dveřích/blatnících, proto je nemůžu zabalit do hadry, protože bych je už nestrčil pod tu lištu. Napadlo mě jeden ten cvok nějak povolit a ty ostatní povolovat pomocí pevného provázku, jako že ten provázek provleču pod tu odstrčenou lištu a jenom budu trhat k sobě, to že nějaké ty cvoky zlomím, s tím počítám, ale autokelly má v nabídce stejné. Citovat
pipistrel Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 jeden to da v pohode dole. len sa netreba bat zatiahnut. uz som ich dal zopar dole Citovat
buga Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 z druhej strany rozober dvere, tapacir a tak.. a tie cvoky vies stlacit napr kombinackami a uz len pretlacis cez dieru dveri a lista ti vypadne... inak si nemyslim ze to pojde bez toho aby sa tie cvoky nepolamali, stoji to par korun inak nove kupit, aj ked sa ti podari nejake vytiahnut zvonka, podla mna sa nalomia alebo zlomi sa ich jedna strana... a na vytahovanie zvonka je na to specialny nastroj, da sa objednat aj z ebay vid obrazok [upravil dne 16.3.2010 buga] Citovat
207James Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 Aha, tak takto ty cvoky vypadají, díky za obrázek. Teď přemýšlím, jestli bude jednoduší urvat ty cvoky a koupit nové, nebo jestli oddělat tapec. Tapec chvilku trvá a ještě navíc se mně minule povedlo urvat asi pětinu cvoků, co ten tapec měl. Za kolik se dají koupit ty cvoky??? Citovat
Sobol Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 ty cvoky na tapec jsem kupoval za 3,- / 1 kus.. Citovat
pipistrel Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 trosku ine su tam. pozri si ten obrazok zo serviceboxu. cislo 11. a myslim je zbytocne davat dole tapacir lebo si tak robis dvojitu robotu. a nevies ci sa ti ich aj tak podari zvnutra vsetky dostat von ok. zvonku to ide v pohode. [upravil dne 16/3/10 pipistrel] Citovat
207James Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 Buga: Kde na eBay to našels??? Nevím jak se ty karosářské cvoky jmenují v originále, přeložit se to dá jako Bodywork studs, ale to mě eBay nenajde. Citovat
buga Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Ja to mam od kamose, ale on kupowal pres ebay.com. Hledej: upholstery removal jinak kdyz urves nejaky ti cvoky, tak druha cast spadne a pak mozno bude vydavat zvuky kdyz se bude pohybovat, jestli se nezasekne.. ja jsem rozdelaval tapecir na 3dveraku vzadu a pak jeden urval a kdyz jsem to dal zpatky, tak pocas skusky mi to hrkotalo tak jsem musel znova rozdelat, najit a vybrat. cvoky na bocni listy - cislo 856540 je to 0,33EUR a na tapecir 6991S6 je 0,26EUR s dph za kus inak lepsi zalepit konec paskou tenkou, abychom si neoskrel plech pod tapecirom, kdyz chces setrit auto.. a treba aj zrucnosti ale pomuze to [upravil dne 17.3.2010 buga] Citovat
207James Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 Díky, na eBay to vychází za cca 20$ což se mně zdá zbytečné kupovat pro oddělání 4 lišt. U peugeotu se to dá koupit, ale potřebuju jich pro 4 lišty celkem 30ks, to je celkem 250Kč za ty cvoky u Peugeotu, tak se pohlížím po nějakých neorigo třeba u autokelly. Citovat
buga Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 nevim, kamos to kupil z ciny za 5 eur tusim Citovat
207James Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 Za 5€ tam už nic není, nepůjčil by mě ten nástroj na víkend Citovat
deanb Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Má niekto skúsenosti so xenónami na Peugeotku? Ako sa k tomu stávaju policajti? Citovat
207James Odesláno 18. březen 2010 Autor Odesláno 18. březen 2010 Původně zaslal: deanb Má niekto skúsenosti so xenónami na Peugeotku? Ako sa k tomu stávaju policajti? Stejně jako na ostatních autech, pokud natrefíš na aktivního příslušníka firmy Pomáhat a chránit, tak ti dá bloček, ale pokud je ten člověk normální a dá ti jenom dýchnout, zkontroluje pojistku a tak, tak si toho ani nevšimne. Ale jako zase neprosazuju nějaké ty HID sady za 1.500,-Kč, protože ty svítí na všechny světové strany, pokud koupíš něco normálního a sklopíš světla dolů, tak si myslím, že to zase tak moc vadit nebude. Citovat
mr.SM Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Ted jsem videl v praze 207 s dodelanyma xenonama a vypada to good. Dokonce uz se delaj slim xenony s cepickou a pisou, ze jsou do paraboly... A nic nemusi predelavat, jen vymenis zerovku za HID... http://www.xenon.cz/xenony-slim/xenony-h7r-slim Citovat
207James Odesláno 18. březen 2010 Autor Odesláno 18. březen 2010 Původně zaslal: mr.SM Ted jsem videl v praze 207 s dodelanyma xenonama a vypada to good. Dokonce uz se delaj slim xenony s cepickou a pisou, ze jsou do paraboly... A nic nemusi predelavat, jen vymenis zerovku za HID... http://www.xenon.cz/xenony-slim/xenony-h7r-slim Rozdíl mezi H7 a H7r je, že H7r má stínítko přímo na výbojce, a H7 je bez stínítka. Pokud koupíš H7r tak to do 207 nedáš, protože 207 má stínítko zabudované přímo v parabole. Ale i H7r je zakázaná, je to sice blbost, ale jsme v ČR, kde nikdy nejde nic jednoduše. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.