Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozpis servisních úkonů je v servisní knížce (jestli jí máš). Máš naf?ák, nebo benzin? Rozdíl je pouze v motoru. Jestli budeš chtít, tak ti jí pošlu na email.

Odesláno

Vítej \"Radmonte\", jsem z toho úplně vedle, že sem vstoupil někdo další:papa

Díval jsem se členského fóra u 307čkářů, ale nevidím tě tam. To ale nevadí, hlavně že jsi oživil naše stojaté vody.:D

Odesláno

Ahojte. No ja som natrafil na tento club len nedavno, tak zatial sondujem informacie. 307 mam 2 roky a kedze doporucuju vymenu oleja po 2 rokoch alebo 30 tis km, tak som zacal zistovat...

P.S. do klubu sa urcite zaregistrujem ;)

Odesláno

co sa tyka zavad na 307 dva roky som neopravoval nic. Akurat mi odpadol taky maly plast na klucke zadnych dveri. Ked som s tym bol v servise, tak mi servisny technik ten plast akurat nasadil nazad a povedal, ze by musel rozobrat cele dvere aby to opravil...

no comment.

Inac do toho lejem iba benzin a ono to vazne jazdi bez poruch :D

[Editován dne 30/7/04 Radmont]

Odesláno

2\"Radmont\" : Děkuji za uklidnění, po jednom příspěvku co napsal \"Destiny\" jsem měl dva dny vyrážku, ale pak to přešlo. (Naštěstí).

Přece jen jsou to nová autíka, až to bude 10 let v provozu, tak to nějaké mouchy mít bude.

Odesláno

2 \"Destiny\" : No to mě řekni, jak to děláš, že jsi tak rychlý.:o

2 \"Radmont\" : Dej si na destiniho pozor, než to stihneš napsat, tak už máš odpověď.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...