Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute, nema niekto z vas skusenost so zapojenim brzdoveho spinaca k tempomatu na 406-tke 2,0 Hdi, 80 kW, r.v. 2003, s MUX? spinac na spojke tam mam...mozno by bodla aj schema zapojenia, dik

p.s. viem ze sa tu o tempamate pisalo dost...prebehol som vsetky vlakna ale toto som tam nenasiel

[upravil dne 28/9/09 stanlyman]

Odesláno

ladak: diky ale to som vsetko prebehol...mam uz povoleny tempomat v BSI aj pocitaci...mam aj spojkovy spinac...dokonca som zohnal...aj ked nepasovala---packu na tempomat (placatu)...myslel som si ze pasuju vsetky ale ta bola asi z citroenu..takze tam bola jedna poloha navyse a nekomunikovala...ale neva...len nemam druhy brzdovy spinac...a o tom v tom vlakne pisane nie je a do peugeota sa mi nejak nechce lebo som to skusal v dvoch..nebudem menovat v ktorych....kvoli reklame lebo niektore veci mi spravili za rozumnu cenu...ale v jednom chceli odo mna 13 tisic a v druhom so zlavou za 10 tisic domontovanie tempomatu a samozrejme nie sme sprosti ze nechame na sebe zarabat...len som tak rozmislal ci by som to nemohol prepojit od spojkoveho spiaca...ferry mi spominal ze na starych typoch je to prepojene od spinaca na brzdove svetla...ale neviem ci by to fachcilo s multiplexom

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...