stanlyman Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 caute, nema niekto z vas skusenost so zapojenim brzdoveho spinaca k tempomatu na 406-tke 2,0 Hdi, 80 kW, r.v. 2003, s MUX? spinac na spojke tam mam...mozno by bodla aj schema zapojenia, dik p.s. viem ze sa tu o tempamate pisalo dost...prebehol som vsetky vlakna ale toto som tam nenasiel [upravil dne 28/9/09 stanlyman] Citovat
stanlyman Odesláno 29. září 2009 Autor Odesláno 29. září 2009 ladak: diky ale to som vsetko prebehol...mam uz povoleny tempomat v BSI aj pocitaci...mam aj spojkovy spinac...dokonca som zohnal...aj ked nepasovala---packu na tempomat (placatu)...myslel som si ze pasuju vsetky ale ta bola asi z citroenu..takze tam bola jedna poloha navyse a nekomunikovala...ale neva...len nemam druhy brzdovy spinac...a o tom v tom vlakne pisane nie je a do peugeota sa mi nejak nechce lebo som to skusal v dvoch..nebudem menovat v ktorych....kvoli reklame lebo niektore veci mi spravili za rozumnu cenu...ale v jednom chceli odo mna 13 tisic a v druhom so zlavou za 10 tisic domontovanie tempomatu a samozrejme nie sme sprosti ze nechame na sebe zarabat...len som tak rozmislal ci by som to nemohol prepojit od spojkoveho spiaca...ferry mi spominal ze na starych typoch je to prepojene od spinaca na brzdove svetla...ale neviem ci by to fachcilo s multiplexom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.