Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim muj problem s klaksonem porad nechce troubit nasel sem tu vlakno kde se uz o klaksonu psalo zatim mi nic nepomohlo..chtel sem se tedy podivat ale nemohu najit klakson zkousel sem i pojistky ale nic nepomohlo

Odesláno

Teď jsem měl podobný problém, nefungoval klakson. Pořád jsem se bál, že to bude ve volantu (to se už tady párkrát probíralo). Tak jsme to nakonec vyzkoušeli, při stlačení klaksonu cvakaly relátka, tak jsme usoudil, že to bude jenom v klaksonu. V Peugeotu mi řekli základní cenu kolem 1000 Kč, tak jsem zajel na vrakáč a koupil starý klakson myslím z Peugeota 106. Důležité bylo aby měl stejný konektor, a to se povedlo. Takže jsem ušetřil a můžu vrazit peníze do stabilizátorů, pořád něco:-)

Odesláno

No me taky netroubil klakson z duvodu spatnych pacek. navic tam byla ta klasicka chyba s blinkrama a jeste me svitila kontrolka airbagu. Po vymene pacek bylo vse v pohode.

[upravil dne 29/9/09 hudy]

Odesláno
Původně zaslal: hudy

No me taky netroubil klakson z duvodu spatnych pacek. navic tam byla ta klasicka chyba s blinkrama a jeste me svitila kontrolka airbagu. Po vymene pacek bylo vse v pohode.

[upravil dne 29/9/09 hudy]

jakou mas na mysli chybu s blinkrama?me totiz taky sviti kontrolka airbagu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...