MHS Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 zdravim muj problem s klaksonem porad nechce troubit nasel sem tu vlakno kde se uz o klaksonu psalo zatim mi nic nepomohlo..chtel sem se tedy podivat ale nemohu najit klakson zkousel sem i pojistky ale nic nepomohlo Citovat
hudy Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 klakson je schovany za naraznikem pred prednim levym kolem. Citovat
Viki007 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Teď jsem měl podobný problém, nefungoval klakson. Pořád jsem se bál, že to bude ve volantu (to se už tady párkrát probíralo). Tak jsme to nakonec vyzkoušeli, při stlačení klaksonu cvakaly relátka, tak jsme usoudil, že to bude jenom v klaksonu. V Peugeotu mi řekli základní cenu kolem 1000 Kč, tak jsem zajel na vrakáč a koupil starý klakson myslím z Peugeota 106. Důležité bylo aby měl stejný konektor, a to se povedlo. Takže jsem ušetřil a můžu vrazit peníze do stabilizátorů, pořád něco:-) Citovat
hudy Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 No me taky netroubil klakson z duvodu spatnych pacek. navic tam byla ta klasicka chyba s blinkrama a jeste me svitila kontrolka airbagu. Po vymene pacek bylo vse v pohode. [upravil dne 29/9/09 hudy] Citovat
MHS Odesláno 29. září 2009 Autor Odesláno 29. září 2009 Původně zaslal: hudy No me taky netroubil klakson z duvodu spatnych pacek. navic tam byla ta klasicka chyba s blinkrama a jeste me svitila kontrolka airbagu. Po vymene pacek bylo vse v pohode. [upravil dne 29/9/09 hudy] jakou mas na mysli chybu s blinkrama?me totiz taky sviti kontrolka airbagu Citovat
hudy Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 To je ta znama chyba, kdyz das treba doleva, tak se ti jeste sam prepne doprava. proste blbnou blinkry Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.